‘Narcos: Mexico’ seizoen 3 komt op 5 november op Netflix, maar wordt wel het slotseizoen

We hebben goed en slecht nieuws voor liefhebbers van de misdaadserie Narcos: Mexico op Netflix. Met een 8,4 op IMDb en flinke kijkcijfers bij Netflix is de serie met recht een toptitel te noemen. Nu heeft de streamingdienst laten weten dat het aankomende 3e seizoen een release datum heeft gekregen van 5 november 2021, maar ook dat dit helaas het laatste deel van de serie zal zijn.

Datumbekendmaking: seizoen 3 van ‘Narcos: Mexico’ komt op 5 november naar Netflix

Bekijk hieronder de allereerste beelden die we hebben van het derde seizoen van Narcos: Mexico. De officiële trailer zal later nog volgen, maar hier wordt in ieder geval duidelijk gemaakt dat het derde seizoen van de misdaadserie bij Netflix in première gaat op 5 november 2021.

Seizoen 3 wordt ook direct het laatste seizoen van ‘Narcos: Mexico’ op Netflix

Zoals in de onderstaande tweet te lezen is, zal het derde deel van Narcos: Mexico helaas ook het laatste seizoen zijn. In de tweet meldde Netflix: “Het derde en laatste seizoen van Narcos: Mexico gaat op 5 november in première”.

Verhaal en details van de serie

In het tweede seizoen van Narcos: Mexico ging het verhaal van Miguel Ángel Félix Gallardo verder, nu de Godfather van het eerste Mexicaanse kartel – het Guadalajara kartel – terwijl hij worstelt om de controle te behouden, zijn imperium te laten groeien, en de verraad en opofferingen die hij moest maken op zijn weg naar El Padrino te verzoenen. Naarmate de wrijving tussen de verschillende “plazas” van zijn kartel toeneemt, verliest Féix steeds meer controle over de situatie. Ondertussen brengt de dood van DEA-agente Kiki Camarena door toedoen van het kartel en corrupte politici een hagelbui van vergelding naar Mexico. “Operatie Leyenda” geleid door de hardnekkige DEA agent Walt Breslin, wiens methodes niet altijd volgens het boekje zijn, richt zich op Félix Gallardo en zijn belangrijkste luitenanten, wat de instabiliteit en volatiliteit van het kartel nog vergroot.

Jaar: 2018
Soort: Serie
Duur: 3 seizoenen
Categorie: Misdaad, Drama
IMDb: 8,4 uit 66.000 stemmen
Cast: Scoot McNairy, José María Yazpik, Alejandro Edda, Diego Luna, Fernanda Urrejola
Bestellen: Bekijk direct op Bol.com
Kijken: Bekijk direct op Netflix