Wanneer komt Undercover seizoen 3 op Netflix in Nederland?

De uiterst populaire serie Undercover met onder andere Elise Schaap en Frank Lammers is al twee jaar op rij de meest bekeken film of serie op Netflix, een ongelooflijke prestatie! Nu is het goede nieuws dat de serie ook nog eens is verlengd met een derde seizoen en de release datum is inmiddels bekend. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Undercover seizoen 3 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Undercover seizoen 3 op Netflix Nederland?

Eindelijk weten we wanneer seizoen 3 van Undercover online zal verschijnen bij Netflix. Vanaf 21 november 2021 zal elke week op zondag een nieuwe aflevering op de streamingdienst worden geplaatst. Netflix heeft laten weten dat seizoen 3 in totaal uit 8 afleveringen zal bestaan.

AfleveringWeekdagDatum
1Zondag21 november 2021
2Zondag28 november 2021
3Zondag5 december 2021
4Zondag12 december 2021
5Zondag19 december 2021
6Zondag26 december 2021
7Zondag2 januari 2021
8Zondag9 januari 2021
  • Waar kun je Undercover online kijken?

    De serie Undercover is in Nederland enkel op Netflix te bekijken en niet op andere streamingdiensten als Disney+, Videoland en Amazon Prime Video, omdat het een Original-serie van het video on demand-platform is.

  • Wanneer komt Undercover seizoen 3 op Netflix Nederland?

    Het derde seizoen van Undercover is vanaf 21 november 2021 te zien op Netflix in Nederland. Elke week zal er een nieuwe aflevering online verschijnen van de in totaal 8 episodes.

→ Alle seizoenen van Undercover vind je ook hier 🍿

Waar gaat het verhaal van Undercover over?

In seizoen 3 van Undercover is Bob wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft hij een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut (Murat Seven en Nazmiye Oral).

Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Patrick Diericks (Jeroen Van der Ven) doet Bob een voorstel: hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als Bob opnieuw undercover gaat en als burgerinfiltrant de verrader weet te ontmaskeren in de bende van Serkan.

Bob neemt deze levensgevaarlijke missie met tegenzin aan in een poging zijn leven opnieuw op de rails te krijgen en een toekomst met zijn nieuwe gezin veilig te stellen. Maar dan stuit hij op Ferry Bouman…

SoortSerie
Jaar2019
TaalNederlands
Duur3 seizoenen
CategorieMisdaad, Drama, Thriller
IMDb7,8 uit 13.000 stemmen
CastTom Waes, Frank Lammers, Manou Kersting, Emma Verlinden, Anna Drijver, Robbie Cleiren, Elise Schaap, Katrien De Ruysscher, Raymond Thiry

Komt er een Undercover seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg is tot nu toe enkel nog het derde seizoen bevestigd en weten we nog niet of er ook een vierde deel van Undercover zal volgen. Zodra we hier meer over weten, zal het nieuws via Streamwijzer bekendgemaakt worden!

Welke teaser of trailer is er van Undercover seizoen 3?

Op 27 september heeft Netflix een gloednieuwe teaser trailer met ons gedeeld. Gelijktijdig werd bekend dat Undercover seizoen 3 uit 8 afleveringen zal bestaan en wekelijks zal worden uitgezonden vanaf zondag 21 november 2021.

Undercover Seizoen 3 | Officiële Teaser | Netflix