Undercover seizoen 3 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

De uiterst populaire serie Undercover met onder andere Elise Schaap en Frank Lammers is al twee jaar op rij de meest bekeken film of serie op Netflix, een ongelooflijke prestatie! Nu is het goede nieuws dat de serie ook nog eens is verlengd met een derde seizoen en de opnames zijn al gaande. Benieuwd naar de cast, trailer en release datum van het vervolgseizoen? In dit artikel lees je wat te tot nu toe weten van Undercover seizoen 3 op Netflix.

Waar gaat het verhaal van Undercover over?

De serie gaat over agenten Bob Lemmens (gespeeld door Tom Waes) en Kim de Rooij (Anna Drijver) die in een politie operatie zitten om grote drugsbaas Ferry Bouwman (Frank Lammers) op te pakken. De agenten hebben de namen Anouk Janssens en Peter Bogaert als ze in het criminele leven ondergedompeld zijn. Samen met zijn compagnons en vrouw (Danielle Bouwman, gespeeld door Elise Schaap) produceert Ferry in Brabant de drug XTC die over de hele wereld wordt verkocht. De serie is opgenomen bij Camping Blauwe Meer in Lommel, wat in de serie Camping Zonnedauw heet. De serie is een waargebeurd verhaal. Dat wil zeggen, het is gebaseerd op waargebeurde feiten. De Undercover cast van de Netflix serie is indrukwekkend en het verhaal meeslepend!

Titel: Undercover
Soort: Serie
Jaar: 2019
Seizoenen: 3 seizoenen
Categorie: Drama
Cast: Tom Waes, Anna Drijver, Frank Lammers, Elise Schaap
IMDb: 7.9 uit 6,513 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Wanneer komt Undercover seizoen 3 op Netflix Nederland?

In een interview in januari heeft acteur Tom Waes, die de rol van Bob Lemmens vertolkt in de populaire serie, bekendgemaakt wanneer het derde seizoen van Undercover naar Netflix in Nederland zal komen. In september 2021 begint Undercover deel 3 op Netflix!

  • Wanneer komt Undercover seizoen 3 op Netflix Nederland?

    Vanaf september 2021 is het derde seizoen van Undercover te zien op Netflix in Nederland. Een exacte release datum hebben we op dit moment echter nog niet. Zodra we meer weten, hoor je het als eerste via je mail.

  • Waar kun je Undercover online kijken?

    Undercover is een Netflix Original-serie, waardoor de titel exclusief op deze streamingdienst te zien is.

→ Alle seizoenen van Undercover vind je ook hier

Komt er een Undercover seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg is tot nu toe enkel nog het derde seizoen bevestigd en weten we nog niet of er ook een vierde deel zal volgen. Zodra we hier meer over weten, zal het nieuws via Streamwijzer bekendgemaakt worden!

Welke teaser of trailer is er al van Undercover seizoen 3?

Helaas is er nog geen trailer beschikbaar van het derde deel van de misdaadserie. Wel kun je hieronder kijken naar de trailer van het tweede deel van Undercover!

Undercover Seizoen 2 | Officiële trailer | Netflix