Seizoen 3 van ‘Undercover’ is begonnen op Netflix

De uiterst populaire serie Undercover met onder andere Elise Schaap en Frank Lammers is al twee jaar op rij de meest bekeken film of serie op Netflix, een ongelooflijke prestatie! Nu is het derde seizoen ook officieel van start gegaan bij de streamingdienst. In dit artikel beantwoordden we de vraag: wanneer komt Undercover seizoen 3 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Undercover seizoen 3 op Netflix Nederland?

Eindelijk weten we wanneer seizoen 3 van Undercover online zal verschijnen bij Netflix. Vanaf 21 november 2021 zal elke week op zondag een nieuwe aflevering op de streamingdienst worden geplaatst. Netflix heeft laten weten dat seizoen 3 in totaal uit 8 afleveringen zal bestaan.

AfleveringTitelWeekdagDatumTijd
1“Boze Oog”Zondag21 november 202121:10 uur
2“Festival Shop Super Sales”Zondag28 november 202121:10 uur
3“Trust Issues”Zondag5 december 202121:10 uur
4“All-In Resort”Zondag12 december 202121:10 uur
5“Rat in the Kitchen”Zondag19 december 202121:10 uur
6“Pater Familias”Zondag26 december 202121:10 uur
7“Total Loss”Zondag2 januari 202121:10 uur
8“Showdown”Zondag9 januari 202121:10 uur

Lees ook: Dit moet je doen als de nieuwe aflevering van Undercover niet op tijd op Netflix staat 🕘

Inmiddels zijn de eerste afleveringen van S3 uitgezonden en tellen liefhebbers af naar de release van episode 5. Zoals in het bovenstaande uitzendschema te zien is, zal aflevering 5 van Undercover seizoen 3 te zien zijn op Netflix in Nederland vanaf zondag 19 december 2021 om 21:10 uur.

→ Alle seizoenen van Undercover vind je ook hier 🍿

Waar gaat het verhaal van Undercover over?

In seizoen 3 van Undercover is Bob wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft hij een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut (Murat Seven en Nazmiye Oral).

Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Patrick Diericks (Jeroen Van der Ven) doet Bob een voorstel: hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als Bob opnieuw undercover gaat en als burgerinfiltrant de verrader weet te ontmaskeren in de bende van Serkan.

Bob neemt deze levensgevaarlijke missie met tegenzin aan in een poging zijn leven opnieuw op de rails te krijgen en een toekomst met zijn nieuwe gezin veilig te stellen. Maar dan stuit hij op Ferry Bouman…

SoortSerie
Jaar2019
TaalNederlands
Duur3 seizoenen
CategorieMisdaad, Drama, Thriller
IMDb7,8 uit 13.000 stemmen
CastTom Waes, Frank Lammers, Manou Kersting, Emma Verlinden, Anna Drijver, Robbie Cleiren, Elise Schaap, Katrien De Ruysscher, Raymond Thiry

Komt er een Undercover seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg is tot nu toe enkel nog het derde seizoen bevestigd en weten we nog niet of er ook een vierde deel van Undercover zal volgen. Zodra we hier meer over weten, zal het nieuws via Streamwijzer bekendgemaakt worden!

Welke teaser of trailer is er van Undercover seizoen 3?

Op 27 september heeft Netflix een gloednieuwe teaser trailer met ons gedeeld. Gelijktijdig werd bekend dat Undercover seizoen 3 uit 8 afleveringen zal bestaan en wekelijks zal worden uitgezonden vanaf zondag 21 november 2021.