Zomerhitfilm The Hitman’s Wife’s Bodyguard (2021) is nu te huur bij Pathé Thuis

Als je wordt gevraagd om de grootste bioscoopfilms van de zomer van 2021 op te noemen, dan kom je al snel uit bij The Hitman’s Wife’s Bodyguard (2021), het vervolg van de razend populaire film The Hitman’s Bodyguard uit 2017 met opnieuw dezelfde sterren: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson en Salma Hayek. Ook Antonio Banderas en Morgan Freeman schitteren in de actiekomedie. Eerder was de film al te koop bij Pathé Thuis voor €9,99, maar vanaf vandaag (woensdag 10 november 2021) kun je THWB ook huren vanaf slechts €4,99.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

The Hitman’s Wife’s Bodyguard (film, 2021) kun je vanaf 10 november 2021 huren bij Pathé Thuis

Eerder lieten we al weten dat The Hitman’s Wife’s Bodyguard razendsnel op de streamingdienst Pathé Thuis zou verschijnen. Na de Nederlandse bioscooppremière op 22 juli 2021 kwam de film namelijk al op 27 oktober 2021 (slechts 3 maanden later) naar jouw eigen thuisbioscoop. Het enige punt was dat de film alleen nog te koop beschikbaar gesteld werd voor kijkers tegen een prijs van €9,99.

Nu laat de streamingdienst een veel gedeelde wens in vervulling gaan, want een luttele 2 weken later wordt de film ook te huur aangeboden. Vanaf woensdag 10 november 2021 is het mogelijk om THWB te huren bij Pathé Thuis vanaf €4,99. Wie ervoor kiest om de film te huren, heeft tot 30 dagen na de aankoop toegang tot de film in zijn of haar account. Zodra je op afspelen hebt geklikt, kun je 48 uur lang naar de film kijken.

Razend populaire actiekomedie

De verwachting is dat er een flinke piek in kijkers zal komen door de huuroptie, omdat de film plotseling 50% goedkoper wordt. Daarnaast is dit kijkcijferkanon al enorm populair geweest dit jaar. Ook tijdens het koopwindow wist de film het nog tot de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis te schoppen. Dit kan mede worden verklaard door het feit dat de film niet te streamen is bij SVOD-diensten als Netflix, Disney+, Amazon Prime Video en Videoland.

Met een sterrencast vol topacteurs als Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson en Salma Hayek is de hype ook zeker niet onverwacht. De voorgaande film, The Hitman’s Bodyguard (2017), wist al een 7 te scoren op IMDb uit meer dan 200.000 stemmen. Daarnaast was het enthousiasme van Nederlanders extra groot, doordat het voornaamste deel van de opnames hadden plaatsgevonden in ons koude kikkerlandje. Van bloedstollende achtervolgingsscènes door het hart van Amsterdam tot keiharde beelden bomvol actie in Den Haag. Ook deze voorganger uit 2017 kun je gewoon hier bij Pathé Thuis bekijken.

Verhaal, informatie en trailer van The Hitman’s Wife’s Bodyguard (2021)

Bryce en zijn aartsvijand Kincaid zijn opnieuw tot elkaar veroordeeld. Ditmaal om Kincaid’s vrouw Sonia te beschermen, alleen is de oplichtster nog veeleisender en krankzinniger dan haar echtgenoot.

TitelThe Hitman’s Wife’s Bodyguard
Jaar2021
SoortFilm
Duur1 uur en 40 minuten
TaalEngels
GenreActie, Komedie, Misdaad
IMDb6,1 uit 59.000 stemmen
RT Tomatometer27% uit 188 recensies
RT Audience Score79% uit 1.000+ stemmen
RegisseurIlya Naishuller
CastRyan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Antonio Banderas, Morgan Freeman, Frank Grillo, Tom Hopper, Kristofer Kamiyasu, Caroline Goodall
KijkenBekijk direct bij Pathé Thuis

Synopsis: Pathé Thuis