Nieuw op SkyShowtime | Maart 2024

Als abonnee van SkyShowtime ben je natuurlijk benieuwd welke films en series je kunt verwachten in het aanbod. We helpen je elke maand graag een handje hiermee, dus hier vind je wat er nieuw op SkyShowtime in maart 2024 is.

Inhoudsopgave – Klik om te springen op deze pagina 👇
🍿 Drie highlights: nieuwe films en series deze maand
📝 Lijsten met meer nieuwe releases op de streamingdienst in maart 2024
📺 De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis naar allerlei films en series van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount en meer ✅

Drie highlights: nieuwe films en series op SkyShowtime in maart 2024

Hieronder lichten we drie nieuwe titels uit met trailer en korte toelichting. Mocht je benieuwd zijn naar de releases van vorige of volgende maanden, dan kun je met de onderstaande knoppen navigeren. Daarnaast vind je onder de drie hierna vermelde nieuwkomers ook lijsten met meer titels die in maart 2024 op SkyShowtime in Nederland verwacht worden.

1. Oppenheimer (film, 2023)

Acht maanden na de release op het witte doek komt Oppenheimer eindelijk naar SkyShowtime. De film, die gezien wordt als een van de beste films van 2023 en zelfs een plaatje bemachtigd heeft in de top 10 films van de afgelopen 10 jaar, is vanaf donderdag 21 maart te streamen. Het verhaal draait om J. Robert Oppenheimer, die je misschien ook wel kent als de vader van de atoombom. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werkte hij voor de Verenigde Staten als directeur van het zogeheten Manhattan Project. Hier ontwikkelde hij de eerste kernbom. Een experiment dat de wereld zou kunnen redden, maar ook zou kunnen verwoesten.

2. Mary & George (serie, seizoen 1)

Dol op kostuumdrama’s? Dan kun je vanaf vrijdag 8 maart op SkyShowtime terecht. Het waargebeurde drama Mary & George gaat dan in première. Dit draait om een van de grootste schandalen die de Britse monarchie ooit heeft gekend. Mary Villiers heeft namelijk een ingenieus plannetje: haar charismatische zoon George moet het aanleggen met koning James I, zodat ze bij de meest almachtige familie van het land kunnen horen. 

3. My Big Fat Greek Wedding 3 (film, 2023)

In 2002 ontmoetten we Toula Portakalos en haar grote, drukke en extravagante Griekse familie voor het eerst in My Big Fat Greek Wedding. Inmiddels zijn we al bij het derde deel beland. De familie vertrekt naar Griekenland, want Toula’s vader Gus is overleden en het is tijd voor een reünie. Uiteraard loopt ook dit al gauw uit de hand…

Lijsten met meer nieuwe films en series op SkyShowtime in maart 2024

Voorafgaand aan deze maand heeft SkyShowtime met ons het onderstaande overzicht van nieuwe films en series en wekelijkse afleveringen van reeds uitgezonden titels gedeeld. Dit is een greep uit de grote hoeveelheid content die verwacht wordt, maar deze titels zouden dus in ieder geval in maart toegevoegd moeten worden aan het aanbod van SkyShowtime in Nederland. Dit overzicht is echter wel voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

Nieuwe films en series

TitelSoortDatum
Sexy BeastSerie (S1)7 maart
Mary & GeorgeSerie (S1)8 maart
Star Trek: DiscoverySerie (S1-3)8 maart
ChampionsFilm (2023)10 maart
The EnvoysSerie (S2)15 maart
OppenheimerFilm (2023)21 maart
My Big Fat Greek Wedding 3Film (2023)22 maart
Paw Patrol: The Mighty MovieFilm (2023)22 maart
Star Trek: DiscoverySerie (S4)22 maart
VeronikaSerie (S1)22 maart
Strays / Doggy StyleFilm (2023)29 maart
A Thousand and OneFilm (2023)30 maart

Wekelijkse afleveringen

TitelSeizoenWeekdag
The Woman in the WallSeizoen 1Maandag
The LoversSeizoen 1Donderdag
HALOSeizoen 2Vrijdag

De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Veel streamers hebben niet alleen een abonnement op SkyShowtime, maar bijvoorbeeld ook op andere video on demand-platforms als Disney+, HBO Max, Amazon Prime Video, Netflix, Videoland, Viaplay of een van de andere videodiensten. Bij Streamwijzer vind je voor al deze streaminggiganten, en nog heel veel meer beschikbare platforms in Nederland, wat er allemaal te zien is. Daarnaast lichten we onze kijktips uit en delen we nieuws over acties, tips en nog heel veel meer. Hieronder vind je drie leuke categorieën om meer content te vinden op onze website. Daarnaast houden we je graag als eerste via je mail op de hoogte van het laatste nieuws.


Synopsissen: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.