Nieuw op SkyShowtime | Februari 2024

Als abonnee van SkyShowtime ben je natuurlijk benieuwd welke films en series je kunt verwachten in het aanbod. We helpen je elke maand graag een handje hiermee, dus hier vind je wat er nieuw op SkyShowtime in februari 2024 is.

Inhoudsopgave – Klik om te springen op deze pagina 👇
🍿 Drie highlights: nieuwe films en series deze maand
📝 Lijsten met meer nieuwe releases op de streamingdienst in februari 2024
📺 De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis naar allerlei films en series van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount en meer ✅

Drie highlights: nieuwe films en series op SkyShowtime in februari 2024

Hieronder lichten we drie nieuwe titels uit met trailer en korte toelichting. Mocht je benieuwd zijn naar de releases van vorige of volgende maanden, dan kun je met de onderstaande knoppen navigeren. Daarnaast vind je onder de drie hierna vermelde nieuwkomers ook lijsten met meer titels die in februari 2024 op SkyShowtime in Nederland verwacht worden.

1. Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One (film, 2023)

Ethan Hunt was vorig jaar terug op het witte doek. In 1996 kroop Tom Cruise voor het eerst in de huid van het personage en inmiddels zijn we bij het zevende deel beland. In Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One is er een angstaanjagend nieuw wapen in de omloop. Ethan Hunt moet er samen met zijn team voor zorgen dat het niet in verkeerde handen valt. Terwijl ze een dodelijke reis over de aarde maken, kunnen ze het lot van de hele wereld bezegelen. Benieuwd naar de film? Op vrijdag 9 februari komt hij naar SkyShowtime.

2. HALO (serie, seizoen 2)

HALO krijgt in februari eindelijk een tweede seizoen. De eerste twee afleveringen verschijnen op vrijdag 9 februari. We reizen weer af naar de 26ste eeuw, waar Master Chief John-117 zijn team voorbereidt op een meedogenloze strijd tegen een buitenaardse dreiging, de Covenant. De sleutel tot de redding van de mensheid is de Halo.

3. Ted (serie, seizoen 1)

Fan van Ted uit 2012 en Ted 2 uit 2015? Dan hebben we goed nieuws voor je, want maker Seth MacFarlane komt in februari met een splinternieuwe serie over de grofgebekte teddybeer. In korte afleveringen van een halfuur zien we dat Ted zich in moet schrijven op de middelbare school met zijn beste vriend John. Al snel loopt dit natuurlijk volledig uit de hand.

Lijsten met meer nieuwe films en series op SkyShowtime in februari 2024

Voorafgaand aan deze maand heeft SkyShowtime met ons het onderstaande overzicht van nieuwe films en series en wekelijkse afleveringen van reeds uitgezonden titels gedeeld. Dit is een greep uit de grote hoeveelheid content die verwacht wordt, maar deze titels zouden dus in ieder geval in februari toegevoegd moeten worden aan het aanbod van SkyShowtime in Nederland. Dit overzicht is echter wel voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

Nieuwe films en series

TitelSoortDatum
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant MayhemFilm (2023)2 februari
The LoversSerie (S1)8 februari
HALOSerie (S2)9 februari
Mission: Impossible – Dead Reckoning Part OneFilm (2023)9 februari
The CurseSerie (S1B)16 februari
All You Need is CrimeFilm (2019)16 februari
The Woman in the WallSerie (S1)19 februari
Heist 88Film (2023)22 februari
TedSerie (S1)22 februari

Wekelijkse afleveringen

TitelSeizoenWeekdag
SkymedSeizoen 2Zaterdag
The Long ShadowSeizoen 1Zondag

De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Veel streamers hebben niet alleen een abonnement op SkyShowtime, maar bijvoorbeeld ook op andere video on demand-platforms als Disney+, HBO Max, Amazon Prime Video, Netflix, Videoland, Viaplay of een van de andere videodiensten. Bij Streamwijzer vind je voor al deze streaminggiganten, en nog heel veel meer beschikbare platforms in Nederland, wat er allemaal te zien is. Daarnaast lichten we onze kijktips uit en delen we nieuws over acties, tips en nog heel veel meer. Hieronder vind je drie leuke categorieën om meer content te vinden op onze website. Daarnaast houden we je graag als eerste via je mail op de hoogte van het laatste nieuws.


Synopsissen: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.