Waar kun je de film ‘Oppenheimer’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Oppenheimer (2023) online kijken kunnen. Deze nieuwe Chripstopher Nolan-film draait om de man die het ontstaan van de atoombom op zijn geweten heeft. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

📺 Meer weten over de film? ➝ Lees hier ons artikel met 5 feiten over Christopher Nolans Oppenheimer.

Waar kun je de film ‘Oppenheimer’ (2023) online kijken?

Oppenheimer is sinds 20 juli 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien en daar scoort de film mede door de Barbenheimer-hype het ene na het andere kijkcijferrecord. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 SkyShowtime➡️ Ga meteen naar SkyShowtime in Nederland. De film is gedistribueerd door Universal Pictures. Dit is een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dit nog niet officieel bevestigd.
🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek meteen naar Oppenheimer bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als eerste aan het aanbod toe, maar op dit moment is de releasedatum nog niet bekend. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Oppenheimer niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxOppenheimer is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

🔴 Staat of komt ‘Oppenheimer’ op Netflix?

Op het moment van schrijven kun je in het aanbod van Netflix in Nederland genieten van behoorlijk wat topfilms. Of het video on demand-platform in Nederland ook de uitzendrechten voor Oppenheimer uit 2023 aan zal kopen, is momenteel nog niet bekend. Mogelijk zullen we hier in de toekomst meer over te weten komen.

🟡 Staat of komt ‘Oppenheimer’ op Pathé Thuis?

Veel mensen denken dat Pathé hetzelfde bedrijf is als Pathé Thuis, waardoor bioscoopfilms bijvoorbeeld tegelijkertijd vertoond kunnen worden via de streamingdienst. Dit is echter niet het geval. Pathé Thuis is een los bedrijf met een eigen video on demand-platform en andere afspraken met filmstudio’s. Daardoor kan Pathé niet zomaar de film via het platform verkopen/verhuren. Wel volgt de thuisbioscoop doorgaans bijzonder snel nadat de films in de daadwerkelijke bioscoop te zien zijn. Je kunt via de onderstaande link in de gaten houden of de film er inmiddels al te streamen is.

Zoek direct naar Oppenheimer bij Pathé Thuis 🍿

🟣 Staat of komt ‘Oppenheimer’ op SkyShowtime?

Oppenheimer werd gedistribueerd door Universal Pictures en daarom is de kans erg groot dat we hem in de toekomst op de streamingdienst SkyShowtime kunnen bekijken. Dit is alleen nog niet officieel bevestigd en we weten ook nog niet wanneer de film daar eventueel verschijnt. Zodra we nieuwe informatie hebben, hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen. Je kunt via de onderstaande link in de gaten houden of de film er inmiddels al te streamen is.

Ga direct naar de website van SkyShowtime 🤩

Verhaal en trailer van ‘Oppenheimer’ (2023)

Oppenheimer, geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan, is een met IMAX-camera’s gedraaide epische thriller die het fascinerende verhaal vertelt van de raadselachtige man die om de wereld te redden het risico moet nemen dat deze wordt verwoest.

Oppenheimer | New Trailer

Streaming informatie over de film

TitelOppenheimer
Jaar2023
SoortFilm
Duur3 uur
TaalEngels
CategorieThriller, Drama, Biografisch
RegisseurChristopher Nolan
CastCillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Benny Safdie, Michael Angarano, Josh Hartnett, Rami Malek

Synopsis: Universal Pictures International

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.