Waar kun je de film ‘Oppenheimer’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Oppenheimer (2023) online kijken kunnen. Deze nieuwe Chripstopher Nolan-film draait om de man die het ontstaan van de atoombom op zijn geweten heeft en wist maar liefst zeven Oscars mee naar huis te nemen bij de Academy Awards van 2024. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Oppenheimer’ (2023) online kijken?

Oppenheimer was in juli 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien en daar scoort de Oscargenomineerde film mede door de Barbenheimer-hype het ene na het andere kijkcijferrecord. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

SkyShowtime➡️ Ga meteen naar Oppenheimer bij SkyShowtime. De streamingdienst voegde de film op donderdag 21 maart 2024 toe aan het aanbod, dus vanaf nu kun je hem ook zonder aanvullende kosten streamen. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Oppenheimer bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film in november toe aan zijn aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Oppenheimer niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxOppenheimer is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

🔴 Staat of komt ‘Oppenheimer’ op Netflix?

Op het moment van schrijven kun je in het aanbod van Netflix in Nederland genieten van behoorlijk wat topfilms. Of het video on demand-platform in Nederland ook de uitzendrechten voor Oppenheimer uit 2023 aan zal kopen, is momenteel nog niet bekend. Mogelijk zullen we hier in de toekomst meer over te weten komen.

📺 Meer weten over de film? ➝ Lees hier ons artikel met 5 feiten over Christopher Nolans Oppenheimer.

🟡 Staat of komt ‘Oppenheimer’ op Pathé Thuis?

Veel mensen denken dat Pathé dezelfde uitzendrechten heeft als Pathé Thuis op hetzelfde moment, waardoor bioscoopfilms bijvoorbeeld tegelijkertijd vertoond kunnen worden via de streamingdienst. Dit is echter niet het geval. Pathé Thuis heeft eigen afspraken met filmstudio’s. Daardoor kan Pathé niet zomaar de film via het platform verkopen/verhuren. Wel volgt de thuisbioscoop doorgaans bijzonder snel nadat de films in de daadwerkelijke bioscoop te zien zijn. Op woensdag 22 november werd het dan ook mogelijk om de film daar te streamen.

Ga meteen naar Oppenheimer bij Pathé Thuis 🍿

🟣 Staat of komt ‘Oppenheimer’ op SkyShowtime?

Oppenheimer werd gedistribueerd door Universal Pictures en daarom hadden we hem in de toekomst op de streamingdienst SkyShowtime verwacht. Nu is het ook officieel bevestigd dat de film daadwerkelijk in het aanbod verschijnt. Sinds 21 maart 2024 is de film hier te streamen.

Ga direct naar Oppenheimer bij SkyShowtime 🤩

Verhaal van ‘Oppenheimer’ (2023)

Oppenheimer, geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan, is een met IMAX-camera’s gedraaide epische thriller die het fascinerende verhaal vertelt van de raadselachtige man die om de wereld te redden het risico moet nemen dat deze wordt verwoest.

Streaming informatie en trailer van de film

TitelOppenheimer
Jaar2023
SoortFilm
Duur3 uur
TaalEngels
CategorieThriller, Drama, Biografisch
RegisseurChristopher Nolan
CastCillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Benny Safdie, Michael Angarano, Josh Hartnett, Rami Malek

Synopsis: Universal Pictures International

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.