Nieuw op SkyShowtime | April 2024

Als abonnee van SkyShowtime ben je natuurlijk benieuwd welke films en series je kunt verwachten in het aanbod. We helpen je elke maand graag een handje hiermee, dus hier vind je wat er nieuw op SkyShowtime in april 2024 is.

Inhoudsopgave – Klik om te springen op deze pagina 👇
🍿 Drie highlights: nieuwe films en series deze maand
📝 Lijsten met meer nieuwe releases op de streamingdienst in april 2024
📺 De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis naar allerlei films en series van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount en meer ✅

Drie highlights: nieuwe films en series op SkyShowtime in april 2024

Hieronder lichten we drie nieuwe titels uit met trailer en korte toelichting. Mocht je benieuwd zijn naar de releases van vorige of volgende maanden, dan kun je met de onderstaande knoppen navigeren. Daarnaast vind je onder de drie hierna vermelde nieuwkomers ook lijsten met meer titels die in april 2024 op SkyShowtime in Nederland verwacht worden.

1. Star Trek: Discovery (serie, seizoen 5)

Star Trek-fans, opgelet! Eindelijk komt de serie Star Trek: Discovery naar SkyShowtime. De eerste drie seizoenen komen op vrijdag 8 maart, seizoen 4 is vanaf vrijdag 22 maart te zien en in april staat ook het nieuwe vijfde seizoen op het programma. Je kijkt naar wekelijkse afleveringen vanaf vrijdag 5 april. De Star Trek-serie volgt de bemanning van het sterrenschip USS Discovery en verkent hun avonturen, beginnend in de 23e eeuw en later reizend naar de 32e eeuw. 

2. The Exorcist: Believer (film, 2023)

Vijftig jaar geleden verscheen de zinderende en baanbrekende horrorfilm The Exorcist op het witte doek. Om dit jubileum te vieren, werden we afgelopen jaar getrakteerd op The Exorcist: Believer. In dit langverwachte tweede deel raken twee jonge meisjes vermist in het bos. Als ze pas na drie dagen opduiken en steeds raarder gedrag beginnen te vertonen, blijkt een angstaanjagende gedaante bezit van ze genomen te hebben. Benieuwd? De horror verschijnt op zondag 28 april op SkyShowtime.

3. A Gentleman in Moscow (serie, seizoen 1)

Topacteur Ewan McGregor heeft een hoofdrol te pakken in de spiksplinternieuwe serie A Gentleman in Moscow. Het is even na de Russische Revolutie en graaf Alexander Rostov ontdekt dat hij aan de verkeerde kant van de geschiedenis staat. Hij wordt verbannen naar een zolderkamer in een hotel. Zet hij nog één voet buiten de deur, dan wordt hij vermoord…

Lijsten met meer nieuwe films en series op SkyShowtime in april 2024

Voorafgaand aan deze maand heeft SkyShowtime met ons het onderstaande overzicht van nieuwe films en series en wekelijkse afleveringen van reeds uitgezonden titels gedeeld. Dit is een greep uit de grote hoeveelheid content die verwacht wordt, maar deze titels zouden dus in ieder geval in april toegevoegd moeten worden aan het aanbod van SkyShowtime in Nederland. Dit overzicht is echter wel voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

Nieuwe films en series

TitelSoortDatum
VerticalsSerie (S1)1 april
Paw PatrolSerie (S10A)2 april
Boat StorySerie (S1)5 april
Star Trek DiscoverySerie (S5)5 april
Dora: Say Hola to AdventureSerie (S1)12 april
A Gentleman in MoscowSerie (S1)18 april
Apples Never FallSerie (S1)23 april
Sexy BeastSerie (S1B)25 april
Polite SocietyFilm (2023)28 april
The Exorcist: BelieverFilm (2023)28 april

Wekelijkse afleveringen

TitelSeizoenWeekdag
Mary & GeorgeSeizoen 1Vrijdag
VeronikaSeizoen 1Vrijdag

De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Veel streamers hebben niet alleen een abonnement op SkyShowtime, maar bijvoorbeeld ook op andere video on demand-platforms als Disney+, HBO Max, Amazon Prime Video, Netflix, Videoland, Viaplay of een van de andere videodiensten. Bij Streamwijzer vind je voor al deze streaminggiganten, en nog heel veel meer beschikbare platforms in Nederland, wat er allemaal te zien is. Daarnaast lichten we onze kijktips uit en delen we nieuws over acties, tips en nog heel veel meer. Hieronder vind je drie leuke categorieën om meer content te vinden op onze website. Daarnaast houden we je graag als eerste via je mail op de hoogte van het laatste nieuws.


Synopsissen: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.