Dit zijn de 10 meest bekeken films en series op Netflix (week 11 van 2022)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 11 van 2022 (14-20 maart 2022) met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in maart 2022 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 11 (2022)

In week 11 van 2022 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

10. The First Purge (film, 2018)

Een drugsbaron probeert in zijn eigen wijk een nacht vol gelegaliseerde criminele activiteiten te overleven en besluit om de politiek in te gaan.

9. The Weekend Away (film, 2022)

Een weekendje weg naar Kroatië loopt verkeerd af wanneer een vrouw (Leighton Meester) wordt beschuldigd van moord op haar beste vriendin (Christina Wolfe) en haar pogingen om de waarheid te achterhalen een pijnlijk geheim aan het licht brengen.

8. Bohemian Rhapsody (film, 2018)

Eindelijk was het zo ver: de kaskraker van een film over de legendarische frontman van Queen kwam naar Netflix! Bohemian Rhapsody, de film van Bryan Singer met Rami Malek in de hoofdrol, vertelt het levensverhaal van Freddy Mercury en de Britse rockband Queen. Met zijn onberispelijke vocale vaardigheden bereiken Freddie Mercury en de band Queen supersterrenstatus. Echter, te midden van zijn torenhoge succes, worstelt Freddy met zijn ego, seksualiteit en een dodelijke ziekte

7. Pieces of Her (serie, 1 seizoen)

In een slaperig stadje in Georgia zet een willekeurige gewelddaad een onverwachte reeks gebeurtenissen in gang voor de 30-jarige Andy Oliver en haar moeder Laura. Wanhopig op zoek naar antwoorden begint Andy aan een gevaarlijke reis door Amerika, die haar meeneemt naar het donkere, verborgen hart van haar familie. Deze verfilming is gebaseerd op het gelijknamige bestseller boek van Karin Slaughter. Momenteel is nog niet bekend of er ook een tweede seizoen zal komen.

6. Taboo (serie, 1 seizoen)

Avonturier James Keziah Delaney keert tijdens de oorlog van 1812 terug naar Londen om het scheepsimperium van zijn overleden vader weer op te bouwen. Maar zowel de regering als zijn grootste concurrent willen zijn erfenis van hem afpakken en zijn daarvoor overal toe bereid. Taboo is sinds begin maart te zien op Netflix.

5. Queen of the South (serie, 5 seizoenen)

Teresa vlucht naar de Verenigde Staten nadat haar drugs smokkelende vriendje is vermoord door een kartelbaas. Daar wil ze drugsbaron worden en zweert ze de dood van haar minnaar te wreken. Seizoen 5, het laatste deel van de serie, is sinds 9 maart te zien op Netflix.

4. The Last Kingdom (serie, 5 seizoenen)

In het vijfde en laatste seizoen van The Last Kingdom (sinds kort te zien) zijn er jaren verstreken sinds de gebeurtenissen van het vorige seizoen en koning Edward is nog steeds bezig met zijn ambities om de Saksische koninkrijken te verenigen en de droom van zijn overleden vader te vervullen. Hoewel er nu een langdurige vrede tussen de Denen en de Saksen heerst, wordt die harmonie bedreigd. Niet alleen door een nieuwe Deense invasie, maar ook door een Saksische opstand. Uhtred is belast met de bescherming van Edwards onwettige zoon, de toekomstige koning van Engeland, Aethelstan. Maar de verraderlijke Heer Aethelhelm heeft ambities om zijn kleinzoon Aelfweard, Edwards andere zoon, te laten regeren.

We volgen Uhtred terwijl hij het opneemt tegen zijn grootste vijanden, en onmetelijke verliezen lijdt, op zijn zoektocht naar het vervullen van zijn lot. Ondertussen bewandelt Edward een dunne lijn tussen vredeshandhaver en autoritair als hij vecht om de verscheurde koninkrijken van het land samen te brengen. In een verrassende wending van het lot, ontdekt Uhtred dat de zoektocht om Engeland te verenigen wel eens verbonden zou kunnen zijn met zijn eigen persoonlijke lot.

3. The Hitman’s Wife’s Bodyguard (film, 2021)

In deze waanzinnnige actiecomedy moet bodyguard Michael Bryce samenwerken met huurmoordenaar Darius Kincaid en diens vrouw Sonia om de wereld te redden van een maniak.

2. Formula 1: Drive to Survive (serie, 4 seizoenen)

De coureurs, managers en teameigenaren in de Formule 1 leven op de snelle rijstrook – zowel op als af de racebaan. Deze docuserie geeft kijkers exclusieve, intieme toegang tot de mensen in een van ’s werelds grootste racecompetities. ‘Formula 1: Drive to Survive’ onthult het waargebeurde verhaal van de hogesnelheid sport, die verder gaat dan de strijd om nummer 1 te worden. Er is ook een strijd om het hart, de ziel en de richting van de miljardenbusiness. Seizoen 4, over het fenomenale seizoen van 2021 waarin Max Verstappen wereldkampioen werd, is nu te zien.

1. The Adam Project (film, 2022)

Ryan Reynolds schittert in een gloednieuwe Netflix Original sciencefictionfilm. Hij speelt een door de tijd reizende piloot die moet samenwerken met zijn jongere zelf en zijn overleden vader om zijn fouten uit het verleden te herstellen en tegelijkertijd de toekomst te redden. The Adam Project is geregisseerd door Shawn Levy en het scenario is geschreven door Jonathan Tropper, T.S. Nowlin, Jennifer Flackett en Mark Levin. De producenten zijn David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger, Shawn Levy en Ryan Reynolds zelf.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in Nederland te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.


Synopsissen: Netflix