Nu te zien: ‘Queen of the South’ seizoen 5 staat op Netflix in Nederland

Met een sterke vrouwelijke hoofdrol in deze indrukwekkende misdaadserie is Queen of the South binnen no-time uitgegroeid tot een waar kijkcijferkanon. Helaas loopt de serie met het vijfde deel wel tot haar einde, maar fans zijn al aan het aftellen naar de komst in Nederland. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Queen of the South seizoen 5 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Queen of the South seizoen 5 op Netflix Nederland?

Amerikaanse bronnen hebben eerder al weten uit te vinden dat het vijfde seizoen van Queen of the South nog dit voorjaar naar Netflix zal komen. Volgens hen wordt er een wereldwijde release van dit laatste seizoen gedaan, maar hoeft dat niet per se op dezelfde datum te zijn. In de VS komt QOTS seizoen 5 in ieder geval op 7 april 2022 online.

Wat betekent dit voor de Nederlandse lancering? De kans was al groot dat het ofwel op dezelfde dag zou zijn, ofwel rond die tijd. Inmiddels is ook de officiële Nederlandse datum naar buiten gebracht en dat is nog eerder dan de Amerikaanse 7 april, zo blijkt uit het overzicht van nieuwe films en series op Netflix in maart 2022. Het wordt namelijk woensdag 9 maart 2022. Vanaf 09:00 uur ’s ochtends Nederlandse tijd staan alle afleveringen tegelijk op Netflix. Goed nieuws dus!

Waar gaat het verhaal van Queen of the South over?

Teresa wordt gedwongen te werken voor een drugskartel dat haar vriend heeft vermoord. Met haar levenservaring, een vriend en een mysterieus notitieblok moet ze overleven.

TitelQueen of the South
Jaar2016-2021
SoortSerie
Duur5 seizoenen
GenreMisdaad, Drama, Actie
IMDb8,0 uit 26.000 stemmen
MakerM.A. Fortin, Joshua John Miller
CastAlice Braga, Hemky Madera, Peter Gadiot, Veronica Falcón, Justina Machado, Joaquim de Almeida, Nick Sagar, Jon Ecker, Idalia Valles
KijkenBekijk direct op Netflix

→ Alle seizoenen van Queen of the South vind je hier 🍿

Komt er een Queen of the South seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Na vijf seizoenen komt er helaas een einde aan deze indrukwekkende misdaadserie. Seizoen 6 zit niet meer in de pijplijn, want de serie is gecanceld.

Welke teaser of trailer is er van Queen of the South seizoen 5?

Bekijk hieronder de officiële trailer van het vijfde seizoen van QOTS.


Veelgestelde vragen


Synopsis: Netflix