Wanneer komt ‘Pieces of Her’ seizoen 2 op Netflix?

Karin Slaughter’s bloedstollende bestseller boek Pieces of Her is door Netflix verfilmd en het eerste seizoen is met veel bombarie aangekondigd. Benieuwd of er hierna nog nieuwe afleveringen volgen? Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Pieces of Her seizoen 2 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Pieces of Her seizoen 2 op Netflix Nederland?

Seizoen 1 van de misdaaddramaserie Pieces of Her met Toni Collette in de hoofdrol ging op 4 maart 2022 in première op Netflix. Alle acht afleveringen van het seizoen, waarvan elke episode tussen de 45 minuten en een uur duurde, werden gelijktijdig op het streamingplatform uitgebracht.

Wat seizoen 2 betreft zijn er nog geen officiële aankondigingen geweest. Op de vraag of er een tweede seizoen zal komen, en zoja wanneer, hebben we dus helaas nog geen eenduidig antwoord. Fans van de show hoeven echter nog niet de moed te verliezen, aangezien er nog veel meer van het intrigerende verhaal van Laura en Andrea verteld kan worden. Hierdoor zijn we optimistisch over een vervolg. Al wordt er natuurlijk altijd rekening gehouden met de aflevering tussen productiekosten en kijkcijfers.

We houden je via je mail op de hoogte wanneer we meer te horen krijgen over een eventueel tweede seizoen van Pieces of Her op Netflix.

Waar gaat het verhaal van Pieces of Her over?

In een slaperig stadje in Georgia zet een willekeurige gewelddaad een onverwachte reeks gebeurtenissen in gang voor de 30-jarige Andy Oliver en haar moeder Laura. Wanhopig op zoek naar antwoorden begint Andy aan een gevaarlijke reis door Amerika, die haar meeneemt naar het donkere, verborgen hart van haar familie. Deze verfilming is gebaseerd op het gelijknamige bestseller boek van Karin Slaughter.

TitelPieces of Her
Jaar2022
SoortSerie
TaalEngels
Duur1 seizoen
GenreDrama, Thriller, Mystery
MakerCharlotte Stoudt
CastToni Collette, David Wenham, Bella Heathcote, Jessica Barden, Omari Hardwick, Joe Dempsie, Jacob Scipio, Aaron Jeffery, Damien Strouthos
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een Pieces of Her seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Als de serie wordt vergeleken met de roman waarop deze is gebaseerd, zien we dat er belangrijke onderdelen van het einde van het boek niet in de serie voorkomen. Dit omvat Nick’s tijd in de gevangenis en Laura’s daaropvolgende bezoeken aan hem, waar zij een bekentenis van hem probeert los te krijgen. Ook Jasper lijkt een prominentere rol te spelen in het boek.

Dat deze aspecten niet in het eerste seizoen zijn meegenomen, zouden erop kunnen wijzen dat er een tweede en zelfs derde seizoen van de serie op de horizon liggen. Echter zijn er omtrent seizoen 2, en dus seizoen 3, nog geen officiële bevestigingen naar buiten gebracht. Houd voor meer informatie en het laatste nieuws hierover onze website en social media kanalen in de gaten.

Welke teaser of trailer is er van Pieces of Her seizoen 2?

Van een mogelijke tweede seizoen is er helaas nog geen trailer gedeeld. Om alvast in de stemming te komen kun je hieronder al wel beelden van het eerste deel bekijken.


Veelgestelde vragen


Synopsis: Netflix

Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.