Modern Family (8 seizoenen) | Nieuw op Netflix

Verrassing! Onze favoriete Amerikaanse familie van de serie Modern Family is terug op Netflix Nederland! Dat worden heel wat uurtjes kijkplezier voor de Nederlandse fan van Amerikaanse sitcoms. Alle 8 de eerste seizoenen van de serie zijn nu op de streamingdienst te bekijken.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Modern Family vind je hier 🍿

→ Alle nieuwe films en series op Netflix vandaag vind je op de pagina met het volledige Netflix aanbod in Nederland.

Modern Family is terug in het Netflix aanbod na 9 maanden

In het verdwijnsein van eind augustus 2019 werd helaas tot grote schrik van de fans bekendgemaakt dat Modern Family van Netflix verwijderd zou wou worden. Misschien heeft het volop aanvragen van de serie bij Netflix gewerkt, want ze hebben er na 9 maanden voor gekozen om toch weer de licentie van de populaire Amerikaanse sitcom voor Nederland aan te kopen.

Mogelijk gooit Netflix deze toptitel in de strijd na de recente toptoevoegingen in het aanbod van opkomende concurrent Amazon Prime Video. Zij hebben namelijk bijvoorbeeld in april populaire titels als Nashville, Grey’s Anatomy en Criminal Minds toegevoegd aan het Nederlandse aanbod en in maart gingen ze al met alle films van de Harry Potter reeks aan de haal.

Seizoen 9 en 10 volgen op 24 mei

Maar er is nog meer nieuws! Ook twee van de nieuwste seizoenen van de serie zullen binnenkort op de streamingdienst verschijnen. Op 24 mei 2020 volgen seizoen 9 en 10 van Modern Family in de lijst van nieuwe films en series op Netflix in mei.

Waar gaat het verhaal van de serie Modern Family op Netflix over?

Jay Pritchett zit aan het hoofd van een grote, onconventionele familie. Nu in zijn tweede huwelijk met de prachtige jonge vrouw Gloria, heeft Jay iets van een tweede kans gekregen. Toch zijn oude gewoontes moeilijk te doorbreken, en het is een beproeving voor het vuur als hij zich probeert aan te passen aan het leven met dezelfde passie en kracht die Gloria tentoonspreidt, die worden geëvenaard door haar vroegrijpe 12-jarige zoon Manny. Er zijn cultuurbotsingen en een paar misverstanden, maar ook veel zoete overwinningen onderweg.

Jay’s volwassen dochter Claire en haar man Phil zijn de trotse ouders van drie kinderen met wie ze die open, gezonde, eerlijke relatie willen. Het is niet altijd gemakkelijk, zeker niet als je Haley hebt, een tienerdochter die een beetje snel opgroeit; Alex, een te slimme middendochter; en Luke, een verstrooide jongen. Tel daarbij op dat Phil zelf maar een grote jongen is, ook al heeft hij altijd de beste bedoelingen. Claire is het anker, doet haar best om een strak schip te runnen en is vastbesloten om haar kinderen niet de opstandige jeugd te laten krijgen die ze had.

Claire’s broer Mitchell en zijn partner Cameron zijn bezig met het opvoeden van hun geadopteerde dochter Lily. Tegenpolen trekken elkaar aan in dit huishouden, met Cameron die een heerlijk grote persoonlijkheid heeft en misschien een fakkel voor het dramatische, terwijl Mitchell meer dichtgeknoopt is. Deze liefhebbende vaders brengen elkaar in evenwicht en genieten van hun rol als ouders die hun eigen kleine familie ontwikkelen.

Details en trailer van Modern Family

Titel: Modern Family
Jaar: 2009-2020
Soort: Serie
Categorie: Komedie
Seizoenen: 8 seizoen op Netflix, 11 seizoenen in totaal gemaakt
Makers: Steven Levitan, Christopher Lloyd
Cast: Ed O’Neill, Sofía Vergara, Julie Bowen
IMDb: 8.4
Trailer: Trailer
Direct kijken via Netflix: Kijken
Meer over Modern Family op Streamwijzer vind je hier