Criminal Minds (14 seizoenen) | Nieuw op Amazon Prime Video

Sinds de lancering van Amazon in Nederland wordt er niet alleen flink gestunt met prijzen, maar ook met kwaliteitscontent. Zo werd door Amazon Prime Video eerder al de volledige reeks Harry Potter films online gezet, maar zijn er ook een hoop originele titels op het Video On Demand-platform te zien. Nu heeft de streamingdienst ook besloten om 14 van de 15 seizoenen van de hitserie Criminal Minds online te zetten!

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Verhaal en trailer

“Criminal Minds” draait om een eliteteam van FBI-profilers die de meest verwrongen criminele geesten van het land analyseren en anticiperen op hun volgende stappen voordat ze weer toeslaan. De meest prominente agent van de Behavioral Analysis Unit is David Rossi (Joe Mantegna), een stichtend lid van de BAU, die terugkeert om het team te helpen nieuwe zaken op te lossen, terwijl hij zelf een aantal onvoltooide zaken nastreeft.

Het team wordt geleid door Special Agent Aaron Hotchner (Thomas Gibson), een familieman die in staat is om het vertrouwen van mensen te winnen en hun geheimen te ontsluieren. Ook in het team zitten Emily Prentiss (Paget Brewster), de dochter van de machtige diplomaten die zich onlangs bij het team heeft aangesloten en haar waarde moet bewijzen aan Hotchner; Speciaal Agent Derek Morgan (Shemar Moore), een expert op het gebied van obsessieve misdaden; Speciaal Agent Dr. Spencer Reid (Matthew Gray Gubler), een klassiek verkeerd begrepen genie wiens sociale IQ zo laag is als zijn intellectuele IQ hoog is; Jennifer “JJ” Jareau (A.J. Cook), een zelfverzekerde jonge agent die optreedt als de eenheidsverbinding voor het team, en Penelope Garcia (Kirsten Vangsness), een computertovenaar die de zaken helpt onderzoeken. Elk lid brengt zijn of haar eigen expertise naar de tafel om de motivaties van de roofdieren vast te stellen en hun emotionele triggers te identificeren in een poging om ze te stoppen.


Criminal Minds (14 seizoenen) op Amazon Prime Video Nederland

Titel: Criminal Minds
Jaar: 2005-2020
Soort: Serie
Seizoenen: 14 seizoenen
Categorie: Misdaad
Streamingdienst: Amazon Prime Video (30 dagen gratis kijken)
IMDb: 8.1
Trailer: Trailer
Bestel: Bestel

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in Nederland vind je op de pagina Amazon Prime Video aanbod.