Modern Family verdwijnt eind augustus van Netflix!

In het verdwijnsein van augustus staat wel een hele vervelende titel deze maand! Modern Family stond alleen nog maar met seizoen 6 op de streamingdienst. Ook dat laatste seizoen zal nu per 31 augustus 2019 verdwijnen van Netflix Nederland! Alle seizoenen van Modern Family vind je hier.

Seizoen 11

Wel is bekend dat er een elfde seizoen van Modern Family zal worden geproduceerd. In december meldden we al het volgende, gebaseerd op nieuws van Deadline.

Modern Family (Netflix) is qua kijkcijfers het paradepaardje van ABC. De volwassen castleden zijn momenteel bezig met onderhandelingen, waarin geld natuurlijk een grote rol speelt. Als zij akkoord gaan is het nog wachten op de onderhandelingen van de jongere acteurs. Toch is iedereen akkoord gegaan met een elfde seizoen. Geweldig nieuws voor alle fans dus: Modern Family komt toch voorlopig niet ten einde!

Helaas is het niet bekend of Modern Family na het verwijderen weer terug op Netflix zal verschijnen in de nabije toekomst. Netflix luistert vaak wel naar de verzoeken die worden ingestuurd. Lees hier hoe je je eigen titels, waaronder Modern Family, kan aanmelden als tip voor Netflix.

Trailer Modern Family seizoen 10

Kijk hieronder de promo van het laatste seizoen van Modern Family!

Netflix Aanbod

Het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland is te vinden in de categorie online. Als je enkel naar de films en series van Netflix op zoek bent vind je die in het volledige Netflix aanbod. Ook vind je op Streamwijzer bijvoorbeeld het Videoland aanbod, Ziggo GO Movies & Series aanbod en Amazon Prime Video Nederland aanbod.