Nashville (6 seizoenen) | Nieuw op Amazon Prime Video

Sinds de lancering van Amazon in Nederland wordt er niet alleen flink gestunt met prijzen, maar ook met kwaliteitscontent. Zo werd door Amazon Prime Video eerder al de volledige reeks Harry Potter films online gezet, maar zijn er ook een hoop originele titels op het Video On Demand-platform te zien. Nu heeft de streamingdienst ook besloten om alle 6 de seizoenen van de populaire serie Nashville online te zetten!

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Verhaal en trailer

Wat Hollywood is voor de filmindustrie, is Nashville voor de muziek. Hier wordt de muziek van vandaag gemaakt en worden de sterren van morgen geboren. Als je Faith Hill of Carrie Underwood in-the-making bent, wil je in Nashville zijn. Chart-topping Rayna James (Connie Britton) is een country legende die een carrière heeft gehad waar elke zangeres jaloers op zou zijn, hoewel haar populariteit de laatste tijd begint af te nemen. Fans staan nog steeds in de rij om haar handtekening te krijgen, maar ze is niet meer zoals vroeger in de arena’s aan het inpakken. Rayna’s platenlabel denkt dat een concerttournee, die openstaat voor de opkomende Juliette Barnes (Hayden Panettiere), de jonge en sexy toekomst van de countrymuziek, precies is wat Rayna nodig heeft. En de intrigerende Juliette kan niet wachten om Rayna’s schijnwerpers te stelen.

Maar een podium delen met dat respectloze, ongetalenteerde, kleine vosje is het laatste wat Rayna wil doen, wat een machtsstrijd om populariteit op gang brengt. Zou het onontdekte songwritingtalent van Scarlett O’Connor (Clare Bowen) de sleutel kunnen zijn om Rayna te helpen haar carrière nieuw leven in te blazen? Rayna’s rijke, maar vervreemde, vader Lamar Hampton (Powers Boothe) is een machtige kracht in het bedrijfsleven, de politiek van Tennessee en het leven van zijn twee volwassen dochters. Zijn drang naar macht resulteert in een plan om Rayna’s knappe man Teddy te steunen, in een run voor burgemeester van Nashville, tegen de wens van Rayna in.

Tegen de achtergrond van Nashville’s bloeiende hedendaagse muziekscene en de politieke wereld nemen uitvoerend producent Callie Khouri (schrijver van Thelma & Louise) en RJ Cutler (The September Issue) je mee in de moordende wereld van countrymuziek, familie en politiek… van de concerttournees tot de romantische verwikkelingen, tot de zalen van de macht en oude demonen die een carrière dreigen te ontsporen.


Nashville (6 seizoenen) op Amazon Prime Video Nederland

Titel: Nashville
Jaar: 2012-2018
Soort: Serie
Seizoenen: 6 seizoenen
Categorie: Muziek
Maker: Callie Khouri
Cast: Hayden Panettiere, Clare Bowen, Charles Esten
Streamingdienst: Amazon Prime Video (30 dagen gratis kijken)
IMDb: 7.7
Trailer: Trailer
Bestel: Bestel

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in Nederland vind je op de pagina Amazon Prime Video aanbod.