Netflix aanmelden films en series | Tips indienen voor aanbod

Bij Netflix Nederland is het mogelijk om je favoriete films en series als tips in te dienen. Hier leggen we je uit hoe via Netflix aanmelden van films en series als tips werkt. Als je je favoriete serie hebt aangemeld zal het veelal even duren voordat deze wordt meegenomen in de overweging voor nieuw Netflix aanbod. Tot dat moment vind je die favoriete serie of film ongetwijfeld hier.

Hoe kun je films en series via Netflix aanmelden?

Time needed: 2 minutes.

Benieuwd hoe je films en series via Netflix kan aanmelden? We leggen het hier stap voor stap uit!

 1. Ga naar dit formulier van Netflix Nederland

  Dit is het formulier voor series en films aanvragen

 2. Vul je favoriete film of serie in

  Geef de titel ervan op

 3. Klik op suggestie indienen

  Dit is de knop om je aanmelding van de film of serie te bevestigen

 4. Vind hier je favoriete film of serie tot hij op Netflix Nederland komt

  Zo kun je je favoriete titel toch alvast kijken!

Waarom komen sommige films en series niet op Netflix?

Er zijn meerdere redenen waarom bepaalde films en series niet op Netflix Nederland komen. De hoofdredenen die Netflix hiervoor geeft zijn de volgende:

 • Een ander bedrijf (zoals HBO Max, Viaplay, Videoland, Disney+, Ziggo Movies & Series of Amazon Prime Video) heeft exclusieve rechten voor de film of serie aangeschaft
 • De rechten van de film of serie zijn niet te koop bij de aanbieder
 • Wegens kosten, populariteit of seizoensmatige/gelokaliseerde beschikbaarheid is het niet waardevol genoeg voor Netflix om rechten voor de film of serie aan te schaffen

Luistert Netflix naar suggesties van films en series?

Jazeker, via Netflix aanmelden van je favoriete films en series helpt absoluut! Netflix Nederland heeft al veelal tips van fans opgevolgd voor vernieuwingen in het aanbod. Hierbij wordt vaak een afweging gemaakt tussen de hoeveelheid tips van een film of serie die Netflix Nederland binnenkrijgt en de kosten om de titel aan te schaffen. Eerder werden bijvoorbeeld The Bridge en Gossip Girl teruggekocht voor het Netflix aanbod.