HBO Max op tv: alle apparaten, apps en mogelijkheden

De nieuwe streamingdienst HBO Max is nu te ontvangen in Nederland en dat betekent dat we van alles van HBO, Warner Bros., Cartoon Network, DC en Max Originals kunnen kijken in 2022. Natuurlijk wil je dat in de best mogelijke kwaliteit doen en dat doe je liever op je televisie dan via een klein telefoon- of laptopscherm. In dit artikel vind je hoe je HBO Max op tv kijkt, welke apparaten (Smart TV’s, telefoons, tablets, gaming consoles, etc.) een app hebben en hoe je alle programma’s kunt casten.

Zo kun je alles van HBO Max op je tv kijken

Het is gelukkig heel simpel om in 2022 alle films en series van HBO Max op je televisie te bekijken. Heb je een Smart TV van één van de grote merken uit 2016 of later? Dan is de kans heel groot dat je gewoon een applicatie op je televisie kunt downloaden en op die manier alles kunt streamen. In het overzicht van alle apps van HBO Max vind je wat voor apparaten een applicatie hebben (zoals bijvoorbeeld de Samsung Smart TV). Verder is het van belang om te melden dat Ziggo en KPN nog geen app hebben, maar dat je wel met Chromecast en Apple TV kunt casten.

Deze Smart TV’s hebben een applicatie voor HBO Max

Heb je een Samsung TV met een model uit 2016 of nieuwer? Of een LG met webOS 3.5 of hoger? Dan kun je nu (of heel binnenkort) de app in de winkel via je Smart TV vinden. Dit zal ook mogelijk zijn voor een selectie van Android TV toestellen.

Ook de volgende game consoles krijgen een app

In het eerdergenoemde overzicht is ook terug te vinden dat meerdere game consoles een app voor de nieuwe streamingdienst krijgen. Zo zou je op de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One en Xbox Series X|S moeten kunnen streamen.

Verder is het goed om te weten dat het delen van een account is toegestaan binnen een huishouden of naaste familie en de nieuwste bioscoopfilms van Warner Bros. binnen 45 dagen zonder aanvullende betaling online komen op HBO Max. Ten slotte kun je betalen via de grote providers (iDEAL, VISA, Mastercard, PayPal) en via in-app aankoop (Apple App Store, Google Play Store en Samsung Checkout).

We houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van deze nieuwe streamingdienst via de informatiepagina over HBO Max. Verder vind je in de Facebook groep met HBO Max-kijkers als eerste het laatste nieuws. En natuurlijk via de website, alle social media-kanalen van Streamwijzer en via je mail.

HBO Max in Nederland