Bioscoopfilms van Warner Bros. komen na 45 dagen al op HBO Max

De nieuwe streamingdienst HBO Max heeft officieel aangekondigd dat bioscoopfilms van Warner Bros. al 45 dagen na de lokale bioscooprelease op het streamingplatform te zien zullen zijn.

HBO Max laat in persbericht weten dat bioscoopfilms van Warner Bros. na 45 dagen online komen

Films van Warner Bros. zullen 45 dagen na de lokale bioscooprelease voor abonnees op de streamingdienst beschikbaar worden gesteld. Dit werd door HBO Max door middels van een persbericht officieel bekend gemaakt. Daarbij komt er voor abonnees nog meer goed nieuws:

HBO Max arriveert op 8 maart in Nederland met een spectaculaire aanbieding waarbij alle consumenten 50% korting voor altijd krijgen” zegt Christina Sulebakk, General Manager, HBO Max EMEA. “Het is een aantrekkelijk aanbod en biedt toegang tot hoogstaand entertainment van HBO, Max Originals, DC en Cartoon Network.

🚨 Update: Een koerswijziging in de strategie van Warner Bros. Discovery heeft gezorgd voor een nieuwe window tussen bioscooppremière en streamingrelease. Lees meer → Bioscoopfilms niet meer na 45 dagen op HBO Max (maar pas na 4 maanden?!)

Geen aanvullende kosten vereist zoals VIP-toegang bij Disney+

HBO Max tot nu toe niets vermeld over aanvullende kosten om toegang te krijgen tot de nieuwe titels. Kijkers zijn hiernaar benieuwd, omdat aanvullende kosten voor nieuwe releases eerder voorbijgekomen zijn. Een voorbeeld daarvan is de VIP-toegang van Disney+.

Overigens worden ook in landen waar de streamingdienst al actief is vooralsnog geen aanvullende kosten voor nieuwe bioscoopfilms toegepast.

Een greep uit Warner Bros.’ nieuwe bioscoopfilms in 2022

Er staat in 2022 een flink jaar voor nieuwe bioscoopfilm releases van Warner Bros te wachten. Wij hebben alvast een lijst met titels samengesteld waar je nu al voor kan gaan uitkijken.

Aftellen naar dinsdag 8 maart voor lancering van HBO Max in Nederland

HBO Max wordt op dinsdag 8 maart eindelijk gelanceerd in Nederland. Met al het nieuws over prijsaanbiedingen, bioscoopreleases en het aanbod is het wachten tot 8 maart voor velen bijna niet meer uit te houden.

Wij hebben voor jullie alle informatie rondom HBO Max bij elkaar gezet. Zo lees je hier meer over het volledige HBO Max aanbod terug en hebben wij al eerder geschreven over wat een abonnement op HBO Max in Nederland gaat kosten.

HBO Max in Nederland
Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.