HBO Max bij KPN in 2022: dit is alles wat we weten

Ben je klant van de TV-, internet- en telefoonaanbieder KPN en ben je benieuwd hoe het zit met het kijken van films en series op de nieuwe streamingdienst HBO Max in 2022? In dit artikel vind je alles wat we tot nu toe weten van de samenwerking tussen beide partijen en mogelijke beschikbaarheid van een app zoals ook Netflix, Amazon Prime Video en YouTube die hebben. Verder lees je hier op de website van KPN alles over HBO Max.

→ Bespaar nu ruim 34% op HBO Max met films en series van Warner Bros, HBO, Cartoon Network, DC, Max Originals en meer ✅

Hoe kun je als klant van KPN naar HBO Max kijken in 2022?

Klanten van KPN willen graag weten hoe ze naar de films en series van HBO Max kunnen kijken in 2022. Allereerst is het goed om te benadrukken dat je altijd een direct lidmaatschap bij HBO Max zelf kunt afsluiten, los van of je klant van Ziggo, KPN, DELTA, T-Mobile of een andere TV-provider bent. Via de officiële website van de streamingdienst zal het altijd mogelijk zijn om een abonnement te nemen en om de films en series van HBO Max te kijken.

Toch zijn er recente ontwikkelingen die meer vragen met zich meebrengen. Zo ging vorige week al Viaplay, de videodienst die vooral bekend staat om de rechten van de Formule 1 en darts, live (op dinsdag 1 maart 2022). In samenwerking met KPN krijgen klanten korting op een Viaplay abonnement en er zal er een speciale F1-zender gelanceerd worden. Nu is de vraag natuurlijk of de komst HBO Max vergelijkbare voordelen met zich mee zal brengen.

Vragen over korting en een app van HBO Max als klant van KPN

Momenteel is nog niet bekend of er gesprekken zijn over korting op een abonnement via KPN. Wel weten we dat Viaplay de enige videodienst is die via KPN een korting aanbiedt, want abonnees van Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ moeten gewoon de gebruikelijke abonnementskosten betalen.

Wat betreft een app weten we inmiddels wel meer. In het overzicht van alle apps op de officiële website van KPN van het TV-kastje zien we een paar streamingdiensten onder ‘TV & Video’ staan: Netflix, Amazon Prime Video en YouTube. Maar er missen er nog veel van de rest van de streamingdiensten in Nederland. Zo is er nog steeds geen app van streaminggigant Disney+ te vinden en kun je ook niet met een applicatie naar bijvoorbeeld Videoland, NLZIET en discovery+ kijken. Verder heeft @HBOMaxNL via Twitter vermeld dat er geen app voor het operating system van KPN TV is aangekondigd, maar er is wel een mogelijkheid dat die later nog komt.

Meer informatie over de streamingdienst

We houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van deze nieuwe streamingdienst via de informatiepagina over HBO Max. Zodra we meer te weten komen over de details van HBO Max’ lancering in Nederland, zal je het als eerste te weten komen in de Facebook groep met HBO Max-kijkers. En natuurlijk via de website, alle social media-kanalen van Streamwijzer en via je mail.

HBO Max in Nederland
Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.