Films op tv deze week: 5 kijktips voor 14-20 november 2022

Weet je even niet meer wat je deze week moet kijken? Wij schieten graag te hulp door je een inkijkje te geven in de films op tv deze week. Op het moment van schrijven zitten we in week 46, dus we geven je 5 kijktips voor 14 tot 20 november 2022.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

5x Films op tv in week 46: van maandag 14 tot en met zondag 20 november 2022

De onderstaande hitfilms zijn deze week op de Nederlandse televisie te zien. Meestal is het mogelijk om met een abonnement op grote streamingdiensten als Netflix, Disney+ of HBO Max te kijken naar films die ook op tv worden uitgezonden, maar niet altijd. De onderstaande vijf films zijn niet bij de streaminggiganten te vinden, dus heb je deze week een uitgelezen kans om ze op televisie te kijken.

Mocht je jouw weekfavoriet gemist hebben of de film graag reclamevrij vooruit of terug willen kijken, dan kun je nog wel bij TVOD-diensten als Pathé Thuis terecht. Via de groene knop onder de trailer en het verhaal begin je direct met kijken. In sommige gevallen kun je daarnaast door online tv kijken ook NLZIET raadplegen tijdens en na de uitzending.

5. Setup (2011) – Maandag 14 november op RTL 7 om 23:10 uur

Drie jonge mannen groeien samen op aan de verkeerde kant van de wet en houden zich voornamelijk bezig met kleine criminaliteit.

4. Seventh Son (2014) – Maandag 14 november op Net5 om 23:15 uur

Lang geleden werd de wereld bedreigd door een kwaad dat een oorlog wilde ontketenen tussen bovennatuurlijke krachten en de mensheid. Gregory is de ridder die de boosaardige heks Moeder Malkin opsloot, maar nu is ze ontsnapt en wil ze wraak.

3. Bangkok Dangerous (2008) – Dinsdag 15 november op Veronica om 23:10 uur

Een huurmoordenaar die in Bangkok is om een ​​aantal klussen te klaren te klaren, schendt zijn persoonlijke code wanneer hij valt voor een lokale vrouw en een band krijgt met zijn loopjongen.

2. Den of Thieves (2018) – Donderdag 17 november op Veronica om 20:30 uur

Een dief heeft het plan om de meest gedurfde bankroof te bewerkstelligen, pal onder de neus van de meest gevreesde afdeling van wetshandhaving. De roof kent echter wat complicaties wanneer hij vast komt te zitten tussen andere criminelen.

1. Letters to Juliet (2010) – Donderdag 17 november op Net5 om 23:05 uur

Een Amerikaans meisje is op vakantie in het Italiaanse Verona en vindt daar een onbeantwoorde liefdesbrief uit 1951. Ze besluit terug te schrijven.

Meer films op tv deze week die ook online met abonnement te streamen zijn

De bovenstaande films op tv zijn niet op de grote streamingdiensten te zien, maar er zijn nog meer titels die lineair worden uitgezonden en wél met een lidmaatschap bij SVOD-diensten bekeken kunnen worden. Zo kun je onder andere Harry Potter en de Gevangene van Azkaban (2004) op HBO Max vinden, heeft Disney+ in zijn aanbod Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan (2006) opgenomen en is De Oost (2020) bij Amazon Prime Video te streamen. Via het onderstaande blok kun je direct beginnen met kijken en vind je op welke dagen en tijden de films op televisie te zien zijn.

1️⃣ Bekijk direct Harry Potter en de Gevangene van Azkaban bij HBO Max | Maandag 14 november 2022 om 20:30 uur op Net5
2️⃣ Bekijk direct Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan bij Disney+ | Vrijdag 18 november 2022 om 21:05 uur op Comedy Central
3️⃣ Bekijk direct De Oost bij Amazon Prime Video | Zaterdag 19 november 2022 om 22:00 uur op NPO 3

Alle films die op Pathé Thuis verschijnen per maand

Benieuwd welke films elke afgelopen maand op Pathé Thuis zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook kun je daar alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in de planning van de streamingdienst staan. Er zullen titels tussen staan die je op tv kunt kijken, maar ook gloednieuwe films die net uit de bioscoop komen.


Synopsissen: Pathé Thuis