Films op tv deze week: 5 kijktips voor 7-13 november 2022

Weet je even niet meer wat je deze week moet kijken? Wij schieten graag te hulp door je een inkijkje te geven in de films op tv deze week. Op het moment van schrijven zitten we in week 45, dus we geven je 5 kijktips voor 7 tot 13 november 2022.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

5x Films op tv in week 45: van maandag 7 tot en met zondag 13 november 2022

De onderstaande hitfilms zijn deze week op de Nederlandse televisie te zien. Meestal is het mogelijk om met een abonnement op grote streamingdiensten als Netflix, Disney+ of HBO Max te kijken naar films die ook op tv worden uitgezonden, maar niet altijd. De onderstaande vijf films zijn niet bij de streaminggiganten te vinden, dus heb je deze week een uitgelezen kans om ze op televisie te kijken.

Mocht je jouw weekfavoriet gemist hebben of de film graag reclamevrij vooruit of terug willen kijken, dan kun je nog wel bij TVOD-diensten als Pathé Thuis terecht. Via de groene knop onder de trailer en het verhaal begin je direct met kijken. In sommige gevallen kun je daarnaast door online tv kijken ook NLZIET raadplegen tijdens en na de uitzending.

5. Police Academy (1984) – Maandag 7 november op SBS 9 om 20:30 uur

In verband met een tekort aan agenten wordt besloten tot een versoepeling van de eisen bij toetreding tot de politiemacht. Hierdoor kunnen mensen die eigenlijk niet geschikt zijn toch agent worden, tot ergernis van de instructeurs.

4. Lock Up (1989) – Dinsdag 8 november op RTL 7 om 20:30 uur

Zes maanden voor zijn vrijlating uit de gevangenis wordt de modelgevangene Frank Leone midden in de nacht naar het streng bewaakte cellencomplex Gateway overgebracht.

3. Double Team (1997) – Woensdag 9 november op RTL 7 om 22:45 uur

Jack is een bestrijder van terrorisme en moet een laatste opdracht uitvoeren. Tijdens de missie raakt Quinn bewusteloos door een explosie en als hij wakker wordt zit hij vast in een tehuis voor gefaalde terroristenbestrijders.

2. Assassination Games (2011) – Vrijdag 11 november op RTL 7 om 23:00 uur

Twee huurmoordenaars, met elk hun eigen specialiteit, worden ingehuurd om een drugskartel omver te werpen. Brazil en Flint zullen ondanks hun rivaliteit moeten samenwerken om dit voor elkaar te kunnen krijgen.

1. The Singing Club (2019) – Zaterdag 12 november op Één om 20:55 uur

Het leven van een vrouw van een beroepsmilitair kan zwaar zijn. Gescheiden van geliefden liggen angst en eenzaamheid op de loer en altijd is er de vrees voor die noodlottige klop op de deur.

Meer films op tv deze week die ook online met abonnement te streamen zijn

De bovenstaande films op tv zijn niet op de grote streamingdiensten te zien, maar er zijn nog meer titels die lineair worden uitgezonden en wél met een lidmaatschap bij SVOD-diensten bekeken kunnen worden. Zo kun je onder andere Harry Potter en de Geheime Kamer (2002) en Olympus Has Fallen (2013) op HBO Max vinden en is Darkest Hour (2017) bij Amazon Prime Video en SkyShowtime te streamen. Via het onderstaande blok kun je direct beginnen met kijken en vind je op welke dagen en tijden de films op televisie te zien zijn.

1️⃣ Harry Potter en de Geheime Kamer bij HBO Max | Maandag 7 november 2022 om 20:30 uur op Net5
2️⃣ Bekijk direct Darkest Hour bij Amazon Prime Video | Maandag 7 november 2022 om 20:30 uur op Paramount Network
3️⃣ Olympus Has Fallen bij HBO Max | Woensdag 9 november 2022 om 20:30 uur op RTL 7

Alle films die op Pathé Thuis verschijnen per maand

Benieuwd welke films elke afgelopen maand op Pathé Thuis zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook kun je daar alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in de planning van de streamingdienst staan. Er zullen titels tussen staan die je op tv kunt kijken, maar ook gloednieuwe films die net uit de bioscoop komen.


Synopsissen: Pathé Thuis