Films op tv deze week: 5 kijktips voor 21-27 november 2022

Weet je even niet meer wat je deze week moet kijken? Wij schieten graag te hulp door je een inkijkje te geven in de films op tv deze week. Op het moment van schrijven zitten we in week 47, dus we geven je 5 kijktips voor 21 tot 27 november 2022.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

5x Films op tv in week 47: van maandag 21 tot en met zondag 27 november 2022

De onderstaande hitfilms zijn deze week op de Nederlandse televisie te zien. Meestal is het mogelijk om met een abonnement op grote streamingdiensten als Netflix, Disney+ of HBO Max te kijken naar films die ook op tv worden uitgezonden, maar niet altijd. De onderstaande vijf films zijn niet bij de streaminggiganten te vinden, dus heb je deze week een uitgelezen kans om ze op televisie te kijken.

Mocht je jouw weekfavoriet gemist hebben of de film graag reclamevrij vooruit of terug willen kijken, dan kun je nog wel bij TVOD-diensten als Pathé Thuis terecht. Via de groene knop onder de trailer en het verhaal begin je direct met kijken. In sommige gevallen kun je daarnaast door online tv kijken ook NLZIET raadplegen tijdens en na de uitzending.

5. The Addams Family (1991) – Woensdag 23 november op Paramount Network om 20:30 uur

De Addams familie is een rijke familie. Daarom bedenkt een geruïneerde advocaat een trucje om een nep-oom voor te stellen als de vermiste oom Fester, om zo in bezit te komen van hun vermogen. Maar, niet iedereen vertrouwt de hervonden oom.

4. Once Upon a Time in Mexico (2003) – Woensdag 23 november op RTL 7 om 22:25 uur

Huurmoordenaar ‘El Mariachi’ raakt verwikkeld in de strijd tussen de CIA en de Brazilliaanse drugsmaffia.

3. Intouchables (2011) – Donderdag 24 november op Net5 om 20:30 uur

Philippe, een miljonair in een rolstoel, neemt de energieke Driss in dienst als hulp. Met alle gevolgen van dien.

2. Lone Survivor (2013) – Vrijdag 25 november op Veronica om 22:40 uur

Vier Amerikaanse Navy Seals zijn op geheime missie in de bergen van Afghanistan om een terroristenleider uit te schakelen. De missie is gevaarlijker dan gedacht en ze lopen in een hinderlaag.

1. The Secret Garden (2020) – Zondag 27 november op NPO 3 om 15:25 uur

Als de ouders van de 10-jarige Mary Lennox overlijden, wordt ze naar haar oom in Engeland gestuurd. Samen met haar zieke neefje Colin gaat ze op avontuur en ontdekken ze een mysterieuze deur die toegang geeft tot een geheime tuin.

Meer films op tv deze week die ook online met abonnement te streamen zijn

De bovenstaande films op tv zijn niet op de grote streamingdiensten te zien, maar er zijn nog meer titels die lineair worden uitgezonden en wél met een lidmaatschap bij SVOD-diensten bekeken kunnen worden. Zo kun je onder andere Harry Potter en de Vuurbeker (2005) op HBO Max vinden, heeft Viaplay net als Videoland en HBO Max Arrival (2016) in zijn aanbod opgenomen en is Bride Wars (2009) bij Amazon Prime Video + Videoland te streamen. Via het onderstaande blok kun je direct beginnen met kijken en vind je op welke dagen en tijden de films op televisie te zien zijn.

1️⃣ Harry Potter en de Vuurbeker bij HBO Max | Maandag 21 november 2022 om 20:30 uur op Net5
2️⃣ Bekijk direct Arrival bij Viaplay | Vrijdag 25 november 2022 om 20:30 uur op Net5
3️⃣ Bekijk direct Bride Wars bij Amazon Prime Video | Zaterdag 26 november 2022 om 20:30 uur op SBS9

Alle films die op Pathé Thuis verschijnen per maand

Benieuwd welke films elke afgelopen maand op Pathé Thuis zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook kun je daar alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in de planning van de streamingdienst staan. Er zullen titels tussen staan die je op tv kunt kijken, maar ook gloednieuwe films die net uit de bioscoop komen.


Synopsissen: Pathé Thuis