Elvis (film, 2022)

Elvis is een film van Warner Bros. Pictures uit 2022 in de genres muziek en drama. De regisseur is Baz Luhrmann en in de cast vinden we acteurs als Austin Butler (als Elvis Presley), Tom Hanks, Olivia DeJonge, Helen Thomson, Richard Roxburgh. Hier vind je het verhaal, maar ook de trailer, cast en streamingdiensten waarop hij te zien is en zal zijn.

→ Bespaar nu ruim 34% op HBO Max met films en series van Warner Bros, HBO, Cartoon Network, DC, Max Originals en meer ✅

Verhaal en informatie van de film ‘Elvis’ uit 2022

Elvis is een groots opgezette bioscoopfilm van Warner Bros. Pictures en de voor een Oscar genomineerde visionaire filmmaker Baz Luhrmann over het leven en de muziek van Elvis Presley, met hoofdrollen voor Austin Butler en Oscarwinnaar Tom Hanks. In dit door en door filmische drama zien we het leven van Elvis (Butler) vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager Colonel Tom Parker (Hanks). Aan de hand van Parker schetst de film de meer dan 20 jaar beslaande complexe dynamiek tussen hem en Presley, van Presley’s doorbraak tot aan zijn status als ongekende superster, tegen de achtergrond van het veranderende culturele landschap en het verlies van onschuld in Amerika. Centraal in die reis staat een van de belangrijkste en invloedrijkste mensen in het leven van Elvis: Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

🎥 TitelElvis
🎞 SoortFilm
📆 Jaar2022
🇳🇱 Releasedatum (NL)23 juni 2022
Duur2 uur en 39 minuten
🗣 TaalEngels
🍿 CategorieMuziek, Drama
🎬 RegisseurBaz Luhrmann
👏 CastAustin Butler, Tom Hanks, Olivia DeJonge, Helen Thomson, Richard Roxburgh
📺 StreamingdienstJe kunt deze film over The King of Rock and Roll online kijken bij HBO Max, Amazon Prime Video en Pathé Thuis.

Trailer van ‘Elvis’ (film, 2022)

Meer artikelen over de streamingdienst HBO Max op Streamwijzer


Synopsis: Warner Bros. Pictures International Holland