Kijkers vallen over dít detail in ‘Virgin River’: “Het is belachelijk”

Netflix heeft met Virgin River een waar kijkcijferkanon te pakken en ook het vijfde seizoen valt weer enorm in de smaak. Toch is er één ding dat niet helemaal klopt en dat behoorlijk stoort, als we de reacties van kijkers mogen geloven, en dat is de tijdlijn van de serie.

📺 Benieuwd welke series er nog meer op de planning staan? Bekijk ons artikel met alle nieuwe films en series op Netflix per maand.

‘Virgin River’ seizoen 5 nu te bingen

Na vier razend populaire seizoenen was het in september 2023 tijd om terug te keren naar Virgin River. Op 7 september werden de eerste tien afleveringen van het vijfde seizoen live gezet. We pakken hierin de draad op waar we aan het einde van seizoen 4 zijn gebleven: na de schokkende onthulling van Charmaine dat Jack niet de vader van haar tweeling is.

Er komen ook nieuwe relaties langs, Mel moet een grote beslissing nemen over haar toekomst en er staat een verrassende breuk op het programma. En na deze tien afleveringen is het nog niet gedaan, want in november staan er ook nog twee kerstafleveringen op de planning én het zesde seizoen is al besteld.

Kijkers zijn erg enthousiast over het nieuwe seizoen, maar dít valt op

Er staan inmiddels vijf seizoenen op de teller en toch is er in de wereld van Virgin River maar een maand of vijf verstreken. Dat klopt van geen kanten, vinden veel kijkers.

Vooral het feit dat Charmaine in het vijfde seizoen nog altijd zwanger is, zorgt voor opgetrokken wenkbrauwen. Kijkers zijn verder erg enthousiast over het nieuwe seizoen en over de serie in het algemeen, maar dit is wel een puntje van kritiek. Bekijk hieronder een greep uit de reacties van kijkers.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je het vijfde seizoen van de serie nog niet gezien en ben je toch benieuwd? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bekijk hem direct op Netflix.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.