Wanneer komt Virgin River seizoen 5 op Netflix?

Wat een feest voor liefhebbers van romantische dramaseries en in het speciaal natuurlijk de Netflix Original-serie Virgin River. Tegelijkertijd met het vierde deel werd ook direct de komst van seizoen 5 aangekondigd door de streamingdienst. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Virgin River seizoen 5 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Virgin River seizoen 5 op Netflix Nederland?

Er zijn maar liefst 22 Virgin River-boeken, dus er is nog alle ruimte om een heel lang lopende serie op Netflix te verwachten in de toekomst. Gelukkig is inmiddels door Netflix ook via een Instagram-bericht het mooie nieuws naar buiten gebracht: “Jack en Mel komen officieel terug: seizoen 4 én 5 van Virgin River zijn bevestigd 🥰”

Dat was direct een dubbele verlenging dus! Een releasedatum hebben we helaas nog niet voor seizoen 5, maar het zal waarschijnlijk op zijn vroegst rond begin 2023 zijn. Seizoen 1 kwam namelijk in december 2019, waarna S2 in november 2020 volgde, S3 in juli 2021 en S4 in juli 2022. De productie van seizoen 5 is overigens al wel van start gegaan, zo bleek uit de onderstaande post van het officiële Instagram-kanaal @virginriverseries één dag voor de lancering van S4. Naar verwachting duurt dit op zijn minst enkele maanden, dus hierdoor verwachten we S5 niet vóór 2023 op Netflix. We laten het je direct weten via je mail zodra er meer over de datum bekend wordt.

Waar gaat het verhaal van Virgin River over?

Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft.

TitelVirgin River
SoortSerie
Jaar2019-
Duur5 seizoenen
TaalEngels
CategorieRomantiek, Drama
IMDb7,4 uit 36.000 stemmen
MakerSue Tenney
CastAlexandra Breckenridge, Martin Henderson, Colin Lawrence, Lauren Hammersley, Tim Matheson, Benjamin Hollingsworth, Grayson Maxwell Gurnsey, Nicola Cavendish, Annette O’Toole
KijkenBekijk direct op Netflix

→ Alle Virgin River-boeken van schrijfster Robyn Carr, waar de serie op gebaseerd is, vind je hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl 📚

Komt er een Virgin River seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Door de dubbele verlenging wisten we direct dat deel 4 en deel 5 van de romantische dramaserie op komst zouden zijn, maar over een mogelijk zesde seizoen is op het moment van schrijven nog niets bekend. Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor het laatste nieuws.

Welke teaser of trailer is er van Virgin River seizoen 5?

Er is helaas nog geen trailer van het vijfde seizoen van de romantische dramaserie, maar wel kun je eerdere beelden hieronder bekijken om alvast in de stemming te komen.

Virgin River: Season 4 | Official Trailer | Netflix

Veelgestelde vragen

  1. Waar kun je Virgin River online kijken?

    Virgin River is een Netflix Original serie en is dus exclusief op deze streamingdienst te bekijken. De serie zal dan ook niet te zien zijn op Disney+, Amazon Prime Video, Videoland, HBO Max, Viaplay of een ander video on demand-platform.

  2. Wanneer komt Virgin River seizoen 5 op Netflix in Nederland?

    Momenteel is nog niet bekend wanneer seizoen 5 van Virgin River op Netflix zal komen. Naar alle waarschijnlijkheid zal het echter niet voor begin 2023 zijn. Zodra we een datum hebben, hoor je het als eerste via je mail.

  3. Op welke boeken is de serie Virgin River gebaseerd?

    De populaire Netflix-serie is gebaseerd op het verhaal uit de boekenreeks Virgin River van Robyn Carr.


Synopsis: Netflix