Wanneer komt Virgin River seizoen 5 op Netflix?

Wat een feest voor liefhebbers van romantische dramaseries en in het speciaal natuurlijk de Netflix Original-serie Virgin River. Tegelijkertijd met het vierde deel werd ook direct de komst van seizoen 5 aangekondigd door de streamingdienst. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Virgin River seizoen 5 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

— Klik om te springen op deze pagina —
📅 Wanneer is seizoen 5 te zien?
🍿 Waar gaat het verhaal over?
Komt er een seizoen 6?
📺 Is er al een trailer?

Wanneer komt Virgin River seizoen 5 op Netflix Nederland?

Er zijn maar liefst 22 Virgin River-boeken, dus er is nog alle ruimte om een heel lang lopende serie op Netflix te verwachten in de toekomst. Gelukkig is inmiddels door Netflix ook via een Instagram-bericht het mooie nieuws naar buiten gebracht: “Jack en Mel komen officieel terug: seizoen 4 én 5 van Virgin River zijn bevestigd 🥰”

Dat was direct een dubbele verlenging dus! Onlangs is ook eindelijk de releasedatum met ons gedeeld. Seizoen 5 gaat op donderdag 7 september in première op Netflix. Dan zijn er tien afleveringen te zien. Maar daarmee is het seizoen nog niet ten einde, want op donderdag 30 november volgen nóg twee afleveringen, de speciale kerstepisodes.

Waar gaat het verhaal van Virgin River over?

Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft.

TitelVirgin River
SoortSerie
Jaar2019-
Duur5 seizoenen
TaalEngels
CategorieRomantiek, Drama
IMDb7,4 uit 36.000 stemmen
MakerSue Tenney
CastAlexandra Breckenridge, Martin Henderson, Colin Lawrence, Lauren Hammersley, Tim Matheson, Benjamin Hollingsworth, Grayson Maxwell Gurnsey, Nicola Cavendish, Annette O’Toole

→ Alle Virgin River-boeken van schrijfster Robyn Carr, waar de serie op gebaseerd is, vind je hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl 📚

Komt er een Virgin River seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Door de dubbele verlenging wisten we direct dat deel 4 en deel 5 van de romantische dramaserie op komst zouden zijn. Maar ook daarna is het nog niet klaar. Onlangs heeft Netflix bekendgemaakt dat er ook een zesde seizoen gaat komen.

Welke teaser of trailer is er van Virgin River seizoen 5?

Er is helaas nog geen trailer van het vijfde seizoen van de romantische dramaserie, maar wel kun je eerdere beelden hieronder bekijken om alvast in de stemming te komen.


Veelgestelde vragen


Synopsis: Netflix