Wanneer komt ‘Virgin River’ seizoen 6 op Netflix?

Het is een van Netflix‘ paradepaardjes en miljoenen abonnees kijken jaarlijks uit naar nieuwe afleveringen. We hebben het natuurlijk over Virgin River. Momenteel staat het eerste deel van het vijfde seizoen al online, maar blijft het daarbij of ligt er nog meer van Mel en Jack in het verschiet? Oftewel: komt er een Virgin River seizoen 6 op Netflix? En wanneer dan? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe weten.

— Klik om te springen op deze pagina —
Komt er een seizoen 6?
📅 Wanneer komt seizoen 6?
📅 Wanneer komt seizoen 6?
🍿 Wat is het verhaal?

Komt er een ‘Virgin River’ seizoen 6?

Yes! Netflix kwam nog voor de komst van het vijfde seizoen met heel goed nieuws, want ook een zesde seizoen gaat er komen. Gezien de enorme populariteit van de serie is dat geen verrassing. Bovendien zijn er maar liefst 22 Virgin River-boeken, dus we kunnen nog wel even vooruit.

Wanneer komt ‘Virgin River’ seizoen 6 op Netflix Nederland?

We weten nog niet wanneer we naar het zesde seizoen kunnen gaan kijken. We verwachten wel dat we nog minstens tot eind 2024 zullen moeten wachten op de afleveringen van het zesde seizoen. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streaminggigant ons een meer informatie geeft.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Wanneer komt seizoen 5 deel 2 live?

Voordat we kunnen gaan uitkijken naar seizoen 6 van Virgin River, staat er nog twee afleveringen van seizoen 5 op het programma. Deze verschijnen op donderdag 30 november. Het zijn speciale kerstafleveringen.

Waar gaat het verhaal van ‘Virgin River’ over?

Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft.

TitelVirgin River
SoortSerie
Jaar2019-
Duur5 seizoenen
TaalEngels
CategorieRomantiek, Drama
IMDb7,4 uit 44.000 stemmen
MakerSue Tenney
CastAlexandra Breckenridge, Martin Henderson, Colin Lawrence, Lauren Hammersley, Tim Matheson, Benjamin Hollingsworth, Grayson Maxwell Gurnsey, Nicola Cavendish, Annette O’Toole

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.