Wanneer komt ‘Virgin River’ seizoen 5 deel 2 op Netflix?

Het vijfde seizoen van Virgin River is op donderdag 7 september in première gegaan. Netflix zette tien splinternieuwe afleveringen online, maar hield er ook twee achter de hand: de speciale kerstafleveringen. Maar wanneer komt Virgin River seizoen 5 deel 2 op Netflix? Wij zetten alle informatie voor je op een rijtje.

— Klik om te springen op deze pagina —
📅 Wanneer is seizoen 5B te zien?
Komt er een seizoen 6?
🍿 Wat is het verhaal?

Wanneer komt ‘Virgin River’ seizoen 5 deel 2 op Netflix?

Seizoen 5 van Virgin River is opgedeeld in twee delen. De eerste tien afleveringen verschenen op donderdag 7 september, de overige twee worden verwacht op donderdag 30 november. Het gaat om twee kerstspecials, dus fans van de feestdagen kunnen zich voorbereiden op een leuk extraatje.

In het vijfde seizoen zien we ook al hoe nieuwe relaties ontstaan, moet Mel een grote beslissing nemen over haar toekomst en staat er een verrassende breuk op het programma. De eerste tien afleveringen zijn nú te bingen.

Komt er een ‘Virgin River’ seizoen 6?

Yes, goed nieuws: Netflix heeft nóg meer afleveringen besteld. Als je in november de twaalf afleveringen van seizoen 5 gezien hebt, hoef je dus nog geen afscheid te nemen van Mel en Jack.

We weten echter nog niet wanneer seizoen 6 verschijnt. Het zal in 2024 zijn, maar een exacte releasedatum hebben we nog niet. Uiteraard houden we je op de hoogte van het laatste nieuws via je mail en onze social media-kanalen.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘Virgin River’ over?

Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft.

TitelVirgin River
SoortSerie
Jaar2019-
Duur6 seizoenen
TaalEngels
CategorieRomantiek, Drama
IMDb7,4 uit 44.000 stemmen
MakerSue Tenney
CastAlexandra Breckenridge, Martin Henderson, Colin Lawrence, Lauren Hammersley, Tim Matheson, Benjamin Hollingsworth, Grayson Maxwell Gurnsey, Nicola Cavendish, Annette O’Toole

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.