Leuk nieuws: ‘Virgin River’ krijgt twee speciale kerstafleveringen

Kijk jij ook al reikhalzend uit naar het vijfde seizoen van Virgin River? We weten natuurlijk al dat het op donderdag 7 september zover is, maar Netflix komt vandaag met nóg meer goed nieuws. Zij hebben namelijk aangekondigd dat er ook nog twee speciale kerstafleveringen op het programma staan, die in november volgen.

‘Virgin River’ kerstspecials in november te zien

Op donderdag 7 september staat het splinternieuwe vijfde seizoen van Virgin River op het programma, maar dat is dus niet het enige waar fans van Mel en Jack dit jaar op getrakteerd worden. Op donderdag 30 november volgen er twee kerstspecials.

Hiermee bestaat het vijfde seizoen dus in feite uit twee delen: in september de eerste tien afleveringen, in november de laatste twee. In totaal worden het er twaalf.

Dit kunnen we verwachten van seizoen 5

In seizoen 5 wordt de draad opgepakt waar we aan het einde van seizoen 4 zijn gebleven: na de schokkende onthulling van Charmaine dat Jack niet de vader van haar tweeling is. Er zullen ook nieuwe relaties langskomen, Mel moet een grote beslissing nemen over haar toekomst en er staat een verrassende breuk op het programma.

Voor wie na de twaalf afleveringen nog steeds geen genoeg kan krijgen van de serie, ligt er bovendien ook nog een zesde seizoen in het verschiet. Netflix kondigde laatst al aan dat ze nóg meer afleveringen besteld hebben. Op dit moment weten we uiteraard nog niet wanneer we naar dat seizoen kunnen kijken, maar we updaten je direct via je mail als dat bekendgemaakt wordt.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Meer informatie over ‘Virgin River’

Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft.

TitelVirgin River
SoortSerie
Jaar2019-
Duur6 seizoenen
TaalEngels
CategorieRomantiek, Drama
IMDb7,4 uit 44.000 stemmen
MakerSue Tenney
CastAlexandra Breckenridge, Martin Henderson, Colin Lawrence, Lauren Hammersley, Tim Matheson, Benjamin Hollingsworth, Grayson Maxwell Gurnsey, Nicola Cavendish, Annette O’Toole

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.