Het is zover! Virgin River seizoen 4 staat op Netflix

Yes! Na maanden aftellen is het eindelijk zover: vanaf vandaag staat Virgin River seizoen 4 op Netflix. Het verhaal van Jack en Mel gaat in twaalf gloednieuwe afleveringen weer door, en na alle cliffhangers van het vorige seizoen kunnen wij niet wachten. Alle afleveringen zijn sinds vanmorgen om 09:00 uur aan het aanbod van de streamingdienst toegevoegd.

Waar gaat Virgin River seizoen 4 over?

In het eerste seizoen beantwoordde Melinda Monroe een advertentie om te solliciteren als verpleegkundige in de afgelegen stad Virgin River in Californië. Al snel ontdekte ze dat het leven in een kleine stad niet zo eenvoudig was als ze had verwacht en dat ze moest leren om met zichzelf in het reine te komen.

Inmiddels is ze hier helemaal gesetteld, maar kampt ze weer met allerlei nieuwe problemen. Zo is het na de plotselinge bekendmaking van haar zwangerschap niet duidelijk wie de vader van de baby is. Is dat Jack of toch Mels ex-man Mark? En wat gebeurt er als Jack níét de biologische vader van de baby is?

Ook de andere personages zitten in het vierde seizoen niet stil. Hope is herstellende van haar auto-ongeluk, een proces dat ingrijpende gevolgen heeft voor zowel haar als haar man Doc. Ricky moet een keuze maken tussen werk en privé. Ook keert Paige, na haar afwezigheid in het derde seizoen, terug en wordt zij herenigd met Christopher. Bekijk de trailer hieronder.

Seizoen 4 van Virgin River is nu te zien op Netflix

We kunnen ons weer twaalf afleveringen van een uur onderdompelen in het leven in Virgin River. Benieuwd hoe laat je klaar kunt gaan zitten? Vanaf vanmorgen 09:00 uur staat Virgin River seizoen 4 eindelijk op Netflix. Gezamenlijk duren de afleveringen twaalf uur, dus dat wordt lekker bingen de komende dagen!

Veelgestelde vragen over Virgin River seizoen 4

Meer informatie over de serie

Melinda Monroe beantwoordt een advertentie om te solliciteren als verpleegkundige in de afgelegen stad Virgin River in Californië. Ze denkt dat dit de perfecte plek is om opnieuw te beginnen en haar pijnlijke herinneringen achter te laten. Maar ze ontdekt al snel dat het leven in een kleine stad niet zo eenvoudig is als ze had verwacht en dat ze eerst moet leren om met zichzelf in het reine te komen voordat ze echt van Virgin River haar thuis kan maken.

TitelVirgin River
Jaar2019–
SoortSerie
Duur5 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Romantiek
IMDb7,4 uit 35.000 stemmen
Release datum20 juli 2022 (09:00 ’s ochtends Nederlandse tijd)
MakersSue Tenney
CastAlexandra Breckenridge, Martin Henderson, Colin Lawrence, Lauren Hammersley, Tim Matheson, Benjamin Hollingsworth, Grayson Maxwell Gurnsey, Nicola Cavendish, Annette O’Toole
KijkenBekijk direct op Netflix

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.