Deze 5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ moet je zien (week 6 van 2024)

Je hoort continu van streamingdiensten wat de nieuwste en meest bekeken films en series zijn, maar de grootste aanraders verdwijnen soms helaas van je radar. Welke titels van topkwaliteit op Netflix, HBO Max en Disney+ heb je eigenlijk nog nooit weten te vinden? In dit artikel vind je 5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ in week 6 van 2024 (5 tot 11 februari 2024) met het verhaal en de trailer erbij.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 6 van 2024)

5. Let Them All Talk (film, 2022) – HBO Max

Meryl Streep schittert in de intrigerende komedie Let Them All Talk op HBO Max. Ze kruipt in de huid van Alice, een gerenommeerde schrijfster die met enkele vrienden per boot van New York naar Engeland reist om een literaire prijs in ontvangst te nemen. We zien hoe het hen op de cruise vergaat. Leuk detail: een hele hoop van de scènes zijn geïmproviseerd. De acteurs kregen wel de back stories van hun personages mee, maar de dialogen mochten ze zelf verzinnen. Knap staaltje acteerwerk.

4. Maggie Moore(s) (film, 2023) – Netflix

Maggie Moore(s) neemt ons mee naar een slaperig stadje in Amerika, waar nooit wat gebeurt. Maar dan worden er enkele dagen na elkaar twee vrouwen vermoord. Ze hebben slechts één ding gemeen: ze heten allebei Maggie Moore. Aan hoofdcommissaris Jordan Sanders (Jon Hamm) de taak om te ontdekken wat er gebeurd is.

3. Home Ground (serie, 2 seizoenen) – Disney+

Voetbalfan? Dan mag je de serie Home Ground op Disney+ zeker niet missen. We volgen het verhaal van Helena Mikkelsen, die een succesvol vrouwenvoetbalelftal verlaat om de eerste vrouwelijke trainer van een mannenteam te worden. Ze moet opboksen tegen de vooroordelen en ondertussen ook in haar privéleven de ballen hooghouden.

2. Morten (serie, 1 seizoen) – HBO Max

Liefhebbers van Nederlandse series kunnen nu terecht op HBO Max voor Morten. Het hoofdpersonage is Morten Mathijsen, een succesvol politicus en die een grote kans heeft om de minister-president van ons land te worden. Maar dan moet zijn verleden hem niet inhalen. Hij probeert wanhopig zijn eerdere daden in de doofpot te houden en is bereid om daarvoor erg ver te gaan…

1. The Mill (film, 2023) – Disney+

Een zakenman wordt wakker in een openluchtgevangenis in een oude graanmolen. Hij heeft geen idee hoe hij daar terechtgekomen is of, belangrijker nog, hoe hij daar weg moet komen. Toch zal hij haast moeten maken als hij de geboorte van zijn kind nog wil kunnen bijwonen.

Alle films en series die op Netflix, HBO Max en Disney+ verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films afgelopen maand op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand. In die lijsten kun je ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Daarnaast hebben we deze overzichten ook voor de andere video on demand-platforms. Bekijk hiervoor de lijsten nieuw op HBO Max per maand en nieuw op Disney+ per maand.

Volledige aanbod van de streamingdiensten

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix, aanbod van HBO Max en aanbod van Disney+ te vinden. In de tabellen vind je precies welke films en series per streamingdienst te zien zijn in Nederland op dit moment.


Synopsissen: Netflix, HBO Max, Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.