Deze 5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ moet je zien (week 7 van 2024)

Je hoort continu van streamingdiensten wat de nieuwste en meest bekeken films en series zijn, maar de grootste aanraders verdwijnen soms helaas van je radar. Welke titels van topkwaliteit op Netflix, HBO Max en Disney+ heb je eigenlijk nog nooit weten te vinden? In dit artikel vind je 5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ in week 7 van 2024 (12 tot 18 februari 2024) met het verhaal en de trailer erbij.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 7 van 2024)

5. The Intern (film, 2015) – HBO Max

Anne Hathaway en Robert De Niro schitterden in 2015 samen in de fijne komedie The Intern, die je nu op HBO Max kijkt. De Niro is Ben Whittaker, een 70-jarige weduwnaar die zich verveelt en daarom als stagiair aan de slag gaat bij een modewebsite. Daar komt hij onder het bewind van de strenge Jules Ostin (Hathaway) terecht. Toch ontstaat er al snel een vriendschappelijke band tussen de twee.

4. Dirty Lines (serie, 1 seizoen) – Netflix

In 2020 was met Dirty Lines een van de eerste Nederlandse Netflix Original-series ooit geboren. Het verhaal neemt ons mee naar 1987, waar we een groep twintigers volgen die een bedrijf opzetten: Teledutch. Het is een telecombedrijf dat gespecialiseerd is in sekslijnen. Schuchtere studente Marly krijgt er een baantje en wordt langzaam meegesleept in de wilde wereld.

3. Black Cake (serie, 1 seizoen) – Disney+

Op Disney+ kijk je sinds kort naar Black Cake. De nieuwe serie combineert een dramatische familiegeschiedenis met een meeslepende murder mystery. Eind jaren 60 verdwijnt er een weggelopen bruid. Vijftien jaar later overlijdt Eleonor Bennett, een weduwe van zestig. Haar kinderen vertrekken naar het Caribisch gebied om meer over hun familie te weten te komen. Ze hadden alleen nooit gedacht dat hun moeder zóveel geheimen voor ze verborgen hield.

2. Juno (film, 2007) – Disney+

Mocht je Juno nog nooit gezien hebben, dan is dit je teken om de film tóch aan je kijklijst toe te voegen. De hartverwarmende coming-of-age komedie draait om de 16-jarige Juno, die onverwachts zwanger raakt van een klasgenoot. Ze besluit haar baby ter adoptie af te staan en krijgt een bijzondere band met de kersverse ouders.

1. On the Roam (serie, 1 seizoen) – HBO Max

Wist je al dat Jason Momoa (Aquaman) zijn eigen documentaireserie heeft op HBO Max? In On the Roam reist hij op zijn motor door de Verenigde Staten, op zoek naar de dingen die het land zo mooi maken. Zo komt hij onder meer in aanraking met kunst en vriendschap.

Alle films en series die op Netflix, HBO Max en Disney+ verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films afgelopen maand op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand. In die lijsten kun je ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Daarnaast hebben we deze overzichten ook voor de andere video on demand-platforms. Bekijk hiervoor de lijsten nieuw op HBO Max per maand en nieuw op Disney+ per maand.

Volledige aanbod van de streamingdiensten

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix, aanbod van HBO Max en aanbod van Disney+ te vinden. In de tabellen vind je precies welke films en series per streamingdienst te zien zijn in Nederland op dit moment.


Synopsissen: Netflix, HBO Max, Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.