Disney+ aanbod: alle films en series in Nederland

Inmiddels is de streamingdienst Disney+ een populaire en gevestigde naam geworden in het Nederlandse streaminglandschap. Maar welke titels kun je er momenteel eigenlijk kijken? Hieronder vind je hoe het aanbod van films en series op de streamingdienst er nu uitziet.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg tot 15% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney ✅

Aanbod van films en series op Disney Plus in Nederland

De zes steunpilaren van Disney+ zijn Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Op het moment van schrijven stream je bij het video on demand-platform in Nederland minimaal 2135 films en series. In de lijst hieronder vind je een compleet overzicht en onder de tabel leggen we precies uit wat je qua films en series van alle vijf steunpilaren kunt verwachten. Bekijk ook de top 10 beste films op Disney+ in Nederland en top 10 beste series op Disney+ in Nederland.

🚨 Let op: Disney+ voegt elke maand nieuwe films en series toe aan het aanbod van de streamingdienst. Benieuwd welke titels dit precies zijn? Ga dan naar de overzichten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand.

De zes steunpilaren in het aanbod van streamingdienst Disney+: Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, Star en Disney

Wat staat er op Disney Plus? Welke films en series kun je allemaal verwachten in het Nederlandse aanbod van deze streamingdienst? Hierboven las je dat de vijf steunpilaren van het aanbod van Disney+ de merken Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, Star en Disney.

Meer informatie over deze streamingdienst in Nederland

Streamwijzer is de vergelijker van streamingdiensten in Nederland, dus je vindt bij ons allerlei informatie over Disney+ en andere video on demand-platforms in Nederland. Daarnaast verschijnt hier het laatste film- en serienieuws en delen we toffe kijktips op al deze videodiensten. Zo kom je alles te weten over de films, series en sportuitzendingen op Netflix, Disney+, HBO Max, SkyShowtime, Viaplay, Amazon Prime Video, Pathé Thuis en nog veel meer streamingdiensten die actief zijn in Nederland. Houd hiervoor onze website en social media kanalen in de gaten of laat ons je op de hoogte houden via je mail.

Disney+ in Nederland

Veelgestelde vragen

  • Hoeveel films en series zijn er te zien op Disney+ in Nederland?

    Op het moment van schrijven stream je bij Disney+ in Nederland meer dan 2135 films en series. In dit artikel vind je een lijst met een compleet overzicht.

  • Welke films en series kun je allemaal bekijken in het aanbod van Disney+ in Nederland?

    Op Disney+ in Nederland vind je films en series van de vijf steunpilaren van de streamingdienst: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Dit artikel biedt een overzicht van deze titels en uitleg per steunpilaar.