Nu te zien op Netflix: gamefilm ‘Uncharted’ (2022) met Tom Holland

Hij is al een paar maanden te zien bij Pathé Thuis, maar SVOD-diensten hadden de uitzendrechten in Nederland nog niet weten te bemachtigen. Tot nu! De populaire gameverfilming Uncharted uit 2022 met Tom Holland en Mark Wahlberg is namelijk sinds 6 oktober te zien bij Netflix.

Gameverfilming ‘Uncharted’ uit 2022 is sinds 6 oktober te zien op Netflix

Uit het overzicht van nieuwe films en series op Netflix in oktober 2022 blikken we alvast vooruit op de releases die we volgende maand bij de streaminggigant kunnen verwachten. Naast nieuwe seizoenen van hitseries als Derry Girls (S3) en Barbaren (S2) verwachten we ook een aantal toffe films. Zo kun je vanaf 28 oktober kijken naar de nu al geprezen Duitse oorlogsfilm All Quiet on the Western Front en is sinds 6 oktober 2022 Uncharted online verschenen.

De laatstgenoemde film met Tom Holland ging in maart dit jaar in première bij de bioscoop, waarna hij vanaf mei voor het eerst te huur en te koop was bij TVOD-diensten. Netflix is de eerste abonnementsdienst in Nederland die de uitzendrechten binnen heeft weten te halen.

→ Heb je geen abonnement op Netflix? Bekijk Uncharted dan direct bij Pathé Thuis

Spectaculaire avonturen en vermakelijke gevechten met een sterrencast

Eerder lieten wij al in onze recensie weten wat wij vonden van de splinternieuwe gameverfilming met Tom Holland en Mark Wahlberg. Daarin vertelden we onder andere dat de film niet per se wist te verrassen, maar wel dat hij precies doet wat hij moet doen. We worden meegenomen langs allerlei prachtige locaties en krijgen vermakelijke gevechten te zien. Daar ontbreekt de logica soms, maar het plezier spat wel van het scherm. Een toffe film voor tussendoor, die ook voor iedereen die nog nooit van de videogame gehoord heeft vermakelijk is.

Drie redenen om deze films te kijken:
1️⃣ Een absolute kijktip voor gameliefhebbers die het gelijknamige spel hebben gespeeld
2️⃣ De topacteurs Tom Holland en Mark Wahlberg vormen samen een uitstekend duo als hoofdrolspelers
3️⃣ Prima publieksscore op recensiewebsite Rotten Tomatoes met 90% uit 5.000+ geverifieerde stemmen

Verhaal en informatie over de film

De streetwise schattenjager Nathan Drake en zijn afvallige mentor Sully gaan op een gevaarlijk wereldwijd avontuur om het verdwenen goud van Magellaan te vinden.

TitelUncharted
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 56 minuten
TaalEngels
CategorieAvontuur, Actie
IMDb6,3 uit 183.000 stemmen
RegisseurRuben Fleischer
CastTom Holland, Sophia Ali, Tati Gabrielle, Mark Wahlberg, Antonio Banderas

Synopsis: Netflix