Nieuw op Pathé Thuis: gameverfilming ‘Uncharted’ (2022) met Tom Holland en Mark Wahlberg

Uncharted brengt een van de meest gewaardeerde gameseries allertijden naar het witte doek, in een spectaculair verhaal met topacteurs als Tom Holland, Mark Wahlberg en Antonio Banderas. Je kunt nog nét in de bioscoop terecht voor dit avonturenverhaal, maar als jij liever op de bank naar de film wil kijken is dat vanaf vandaag ook mogelijk. Bij Pathé Thuis is de film namelijk vanaf maandag 16 mei te koop voor €13,99. Drie weken later, op 6 juni, zal de film ook voor het eerst te huur zijn vanaf €4,99.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Topcast schittert in gameverfilming ‘Uncharted’, nu te zien op Pathé Thuis

In Uncharted volgen we het duo Nathan Drake en Victor ‘Sully’ Sullivan in hun zoektocht naar een miljardenschat. In onze recensie lieten we al weten dat wij erg hebben genoten van deze vermakelijke en spectaculaire film die is gebaseerd op de gelijknamige computerspelserie. In de topcast schittert onder andere Tom Holland, de acteur die we natuurlijk allemaal kennen als Spider-Man. Hij neemt de rol van Nathan Drake op zich. Tegenover hem schittert Mark Wahlberg (Ted, The Fighter) als Victor Sullivan. Beide acteurs weten wel hoe ze een goede actiefilm moeten maken en bewijzen dat ook in deze toffe gameverfilming.

Naast deze acteurs zien we ook Antonio Banderas, Sophia Ali en Tati Gabrielle terug in Uncharted. De film is geregisseerd door Ruben Fleischer, die bekende titels als Zombieland en Venom op zijn naam heeft staan.

‘Uncharted’ vanaf 16 mei te zien op Pathé Thuis

Goed nieuws dus voor wie al aan het wachten was op de thuis première, want vanaf vandaag kun je Uncharted na de bioscooprelease ook online kijken. Pathé Thuis heeft ons laten weten dat je de film vanaf maandag 16 mei kunt kopen voor €13,99.

Je kunt er ook voor kiezen om drie weken te wachten en de film vanaf maandag 6 juni te huren vanaf €4,99. Als je besluit om deze avonturenfilm te kopen, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Kies je ervoor om hem te huren, dan heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt deze film vervolgens uit je bibliotheek.

Verhaal, trailer en informatie van de film

In Uncharted, een film gebaseerd op een van de succesvolste en best gewaardeerde gameseries aller tijden, maken nu ook filmkijkers kennis met de jonge, handige schatzoeker Nathan Drake (Tom Holland) tijdens het eerste avontuur met zijn partner, grappenmaker Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg). In dit spectaculaire actie-avontuur maken zij een gevaarlijke reis om de wereld op zoek naar ‘de grootste schat die nooit is gevonden’ en komen zo tegelijkertijd op het spoor van Nathans vermiste broer.

TitelUncharted
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 56 minuten
TaalEngels
CategorieAvontuur, Actie
IMDb6,4 uit 101.000 stemmen
RegisseurRuben Fleischer
CastTom Holland, Sophia Ali, Tati Gabrielle, Mark Wahlberg, Antonio Banderas

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.