Telstar kijken in 2024: live stream van elke wedstrijd

Het voetbaljaar 2024 is weer in volle gang en er staan heel wat toffe wedstrijden op het programma voor Telstar. Zowel thuis in het BUKO Stadion in Noord-Holland als uit door het hele land. Benieuwd waar de club uit Velsen-IJmuiden vandaag speelt, tegen welk team en in welke league het is en waar je gratis + legaal op tv en via een online live stream kunt kijken naar de uitzending? Je leest hier alles over de mogelijkheden van Telstar live kijken in 2024.

Waar kun je alle wedstrijden van Telstar live kijken in 2024 op tv en met online stream?

In 2024 speelt Telstar weer in twee toffe Nederland competities, waarvan de uitzendrechten beiden in handen zijn van ESPN (met vier eigen tv-zenders): de Keuken Kampioen Divisie en de KNVB Beker. Deze sportzenders bepalen vervolgens per wedstrijd of hij in de tv-gids past. Inmiddels nemen echter steeds minder abonnees televisie af, omdat het steeds gebruikelijker wordt om via internet naar je favoriete tv-uitzendingen te kijken. Hieronder vind je de online mogelijkheden om bij streamingdiensten met een live stream naar wedstrijden van Telstar in de verschillende competities te kijken in 2024, mits ze lineair op televisie uitgezonden worden.

CANAL+➡️ Kijk meteen gratis naar Telstar in de Keuken Kampioen Divisie bij CANAL+. Deze streamingdienst maakt het mogelijk om geen moment van de uitgezonden wedstrijden uit deze Nederlandse voetbalcompetitie te missen, omdat je hier de Keuken Kampioen Divisie zonder aanvullende kosten kunt kijken binnen het pakket met tv-zenders inclusief ESPN. Je betaalt bovendien €0,00 voor de eerste week.
Ziggo GOBekijk nu ESPN via Ziggo GO. Je vindt hier een gratis zender met een selectie van wedstrijden en programma’s, maar ook het complete aanbod van alle Telstar wedstrijden uit de KKD en nog veel meer sport bij ESPN Compleet. Je kijkt nu 6 maanden met 50% korting.
KPN iTVBekijk nu ESPN via KPN iTV. Ook bij deze provider krijg je een gratis zender met elke speelronde een selectie van live Eredivisiewedstrijden en kun je toegang krijgen tot het totale pakket ESPN Compleet met tot €12,50 combinatiekorting per maand.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt in Nederland momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ Disney+Ook Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport als voetbal te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ ViaplayDit jaar worden er geen wedstrijden van Telstar bij Viaplay uitgezonden, maar andere voetbalcompetities als de Bundesliga en de Premier League zijn er wel in het aanbod terug te vinden.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de Keuken Kampioen Divisie worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Speelschema: het programma van Telstar per league dit jaar

Zit je vandaag al de hele dag te springen om vanavond naar een lekker potje voetbal met Telstar te kijken? Dan ken je het speelschema vast al uit je hoofd. Maar voor wie niet alle wedstrijden helemaal scherp meer op zijn netvlies heeft staan, kun je online gidsen het programma van de club met datum, tegenstander, weekdag, tijd en league overzichtelijk vinden. Je ziet bijvoorbeeld door te googelen op ‘Telstar’ een box met wedstrijden, nieuws, standen en spelers. Door op de eerste kolom—wedstrijden—te klikken, krijg je een inkijkje in het speelschema tot het einde van het seizoen.

Huidige stand in de Keuken Kampioen Divisie

Benieuwd hoe Telstar er momenteel voor staat in de Eerste Divisie? In de onderstaande tabel zie je wat de huidige stand van de ploeg in de Nederlandse competitie is, maar ook hoeveel van de in totaal 38 wedstrijden (19 thuis in het BUKO Stadion en 19 uit) al gespeeld zijn en het aantal punten dat de club uit Velsen-Ijmuiden (Noord-Holland) momenteel op zak heeft. In de laatste kolom vind je in welke mate het team in vorm is in de afgelopen vijf Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden. Groene vinkjes geven een gewonnen partij aan, terwijl een streep voor gelijkspel staat en een kruis voor verloren matches.

PlaatsClubGespeeldPuntenVorm
1 🏆Willem II2657✅ ✅ ➖ ➖ ➖
2 🏁Roda JC2650✅ ✅ ❌ ➖ ✅
3 🔸ADO Den Haag2649❌ ✅ ✅ ✅ ❌
4 🔸FC Groningen2544✅ ✅ ❌ ✅ ✅
5 🔸FC Dordrecht2643✅ ❌ ✅ ➖ ❌
6 🔸De Graafschap2643❌ ❌ ➖ ✅ ✅
7 🔸Jong AZ2639➖ ✅ ✅ ❌ ✅
8 🔸NAC Breda2537➖ ➖ ➖ ❌ ✅
9VVV-Venlo2637❌ ➖ ✅ ❌ ✅
10SC Cambuur2536❌ ➖ ➖ ❌ ✅
11MVV2535❌ ✅ ✅ ✅ ❌
12FC Emmen2533❌ ❌ ➖ ❌ ❌
13Helmond Sport2633✅ ❌ ➖ ✅ ➖
14FC Eindhoven2632❌ ➖ ➖ ❌ ❌
15Jong Ajax2630❌ ✅ ✅ ➖ ❌
16Jong PSV2524✅ ❌ ➖ ❌ ➖
17Jong FC Utrecht2623✅ ❌ ❌ ➖ ❌
18FC Den Bosch2620➖ ❌ ➖ ➖ ➖
19Telstar2620➖ ✅ ❌ ➖ ❌
20 🚩TOP Oss2620✅ ❌ ❌ ✅ ✅

Aan het einde van het seizoen zijn er direct twee tickets te vergeven voor promotie naar de Eredivisie. De winnaar en #2 van de KKD zullen direct doorstromen naar het hoogste voetbalniveau in Nederland, mits het geen belofteteam betreft. Daarnaast zullen ook de periodekampioenen, aangevuld met de beste ploegen in de ranglijst aan het einde van het seizoen, via play-offs spelen om promotie. Aan die wedstrijden doet ook de #16 van de Eredivisie mee. Ten slotte mag de winnaar van de KNVB Beker zich ook nog verdiend gelukkig prijzen met deelname aan de Europa League, wat tevens een mogelijkheid is voor KKD-clubs.

Illegale livestreams van alle voetbalwedstrijden

We kunnen wel doen alsof het niet gebeurt, maar dat is ook geen manier om met illegale livestreams om te gaan. Nog steeds kijken er veel mensen wereldwijd naar niet-legale uitzendingen van de Keuken Kampioen Divisie, Eredivisie en andere grote voetbalcompetities. Dat doen ze bijvoorbeeld via websites als He’s GoalLive Soccer TV of Eleven Sports. We raden dit natuurlijk sterk af om meerdere redenen.

Je bent namelijk niet alleen illegaal bezig, maar ook ontneem je de sport en het team waar je fan van bent een deel van de inkomsten die ze hard nodig hebben. Verder zitten deze illegale websites vaak vol met virussen, wat de veiligheid van je computer, tablet of telefoon in gevaar kan brengen. In plaats hiervan houden we je op de website van Streamwijzer gewoon op de hoogte hoe je legaal en veelal gratis naar sport kijken kunt.


Afbeelding ter illustratie