Op welke tv-zender staat ESPN (Ziggo, KPN, etc.)?

In Nederland kun je bij ESPN genieten van voetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en TOTO KNVB Beker, maar ook de Eredivisie Vrouwen, Johan Cruijff Schaal, Tweede Divisie, Europa & Conference League, MLS, Super Bowl, NFL, Copa Sudamericana en meer. Een deel van de kanalen is afhankelijk van je provider zelfs gratis, terwijl je een ander deel met ESPN Compleet betaald kunt aanschaffen. Hieronder vind je op welke zender je ESPN per provider als Ziggo, KPN, Odido, etc. op tv en online kunt kijken.

Bij deze zenders op tv vind je de kanalen van ESPN bij Ziggo, KPN en andere providers

Dit sportkanaal heeft doorgaans vier zenders beschikbaar bij de providers in Nederland: ESPN 1, 2, 3 en 4. Bij alle onderstaande providers wordt het hoofdkanaal gratis aangeboden aan tv-abonnees (lees hieronder meer over gratis ESPN kijken en huidige aanbiedingen 👇), waarna je ook nog je pakket kunt uitbreiden met drie extra zenders door te kiezen voor ESPN Compleet. Bij de streamingdienst CANAL+ hebben ze alle vier de zenders echter zonder aanvullende kosten beschikbaar gemaakt in het pakket met tv, net als bij Youfone.

De gratis beschikbaarheid van alle vier de zenders hebben we in de onderstaande tabel aangegeven met emoji’s van cadeautjes. Verder geven vinkjes aan dat enkel de eerste zender in het basispakket valt. Via Ziggo is minimaal een TV Start of Standard abonnement nodig voor toegang. Daarnaast vind je voor elke provider op welke tv-zender elk kanaal van ESPN te zien is. Ook kun je via de online televisie-omgeving van aanbieders genieten van de wedstrijden. In de laatste kolom klik je op ‘Kijk direct’ om naar ESPN op de desbetreffende website te gaan.

ProviderESPN 1ESPN 2-4Kijken
CANAL+401 🎁402-404 🎁▶️ Kijk direct
Online401 🎁402-404 🎁▶️ Kijk direct
Ziggo18 & 421 📺422-424▶️ Kijk direct
KPN14 & 221 ✔︎222-224▶️ Kijk direct
Odido150 ✔︎151-153▶️ Kijk direct
Caiway318319-321▶️ Kijk direct
DELTA421422-424▶️ Kijk direct
Solcon14 & 150 ✔︎151-153▶️ Kijk direct
Youfone21 🎁410-412 🎁▶️ Kijk direct

Mocht je Telfort of XS4ALL als tv-aanbieder hebben, dan vind je ESPN op dezelfde kanalen als bij KPN (14 en 222-224). Daarnaast biedt KabelNoord (310-313) de zenders ook aan. Verder is het nog belangrijk om te noemen dat de tv-streamingdienst NLZIET de zenders van ESPN niet in zijn aanbod opgenomen heeft.

Gratis kijken naar voetbal en andere sportuitzendingen bij ESPN

Zoals hierboven te zien is, blijkt het helemaal gratis te zijn om als tv-klant van CANAL+ en Online te kijken naar de Eredivisie in Nederland. De vier kanalen zijn opengesteld op zenders 401-404, waardoor je onbeperkt kunt genieten van de spannendste duels in de Nederlandse voetbalcompetitie. Je vindt er alles over hier op de officiële website van Online en hier op de officiële website van CANAL+.

Verder is het goed om te weten dat ESPN Compleet niet alleen maar bestaat uit de meest bekende sportcompetities, maar een vrij breed aanbod heeft. Hieronder vind je een lijstje van leagues die te volgen zijn met het aanvullende pakket. Je vindt hier ook meer informatie over op de website van je provider.

Aanbiedingen voor ESPN Compleet per provider in Nederland

Bij de Nederlandse providers krijg je verder ook nog soms gratis toegang tot ESPN met ESPN Watch, wat streaming van je favoriete voetbalwedstrijden nog makkelijker maakt. Het in de gaten houden van het volledige programma in de tv-gids is dan minder essentieel, omdat je via dit online platform live toegang krijgt tot de Nederlandse ESPN-kanalen die deel uitmaken van je televisie-abonnement.

Verder worden er door alle providers verschillende aanbiedingen georganiseerd om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken het pakket met ESPN af te sluiten als klant. Zo kun je hier bij Ziggo genieten van 6 maanden kijken met 50% korting, terwijl je hier bij KPN het aanbod krijgt om tot €12,50 combinatiekorting per maand te pakken. Via de tabel hoger in dit artikel ga je direct naar de informatiepagina bij elke provider en kun je kijken welke korting jij momenteel kunt claimen. Veel kijkplezier gewenst!


Afbeelding ter illustratie