‘Pyjama Party: 90 Day Fiancé’ is nu te zien op discovery+

Kun jij ook zo genieten van de razend populaire serie 90 Day Fiancé, waarin Amerikanen hun buitenlandse geliefde op bezoek hebben en binnen 90 dagen beslissen of ze gaan trouwen met diegene? Dan hebben we mooi nieuws voor jou, want vanaf 6 maart 2021 is de gloednieuwe Nederlandse Original-serie Pyjama Party: 90 Day Fiancé op discovery+ te zien. Hierin bekijk je samen met geliefde en bekende Nederlandse koppels de nieuwste afleveringen van de Amerikaanse show.

Pyjama Party: 90 Day Fiancé op discovery+

Één van de nieuwe programma’s en series van discovery+ in maart 2021 is de Nederlandse Original Pyjama Party: 90 Day Fiancé! Het veelbesproken programma Pyjama Party: 90 Day Fiancé is namelijk ook geliefd bij bekende koppels in Nederland, zoals Nienke Plas en haar schoonmoeder en schoonzus, Bobbi Eden en partner Mark, transgenderkoppel Louisa en Rowan en Temptation Island-deelnemers Channah en Quentin. Ook deze Nederlandse stellen kijken er graag naar en voor deze keer mogen wij met ze meekijken. De BN’er-koppels bekijken de show vanuit hun eigen comfortabele bed of bank en wij mogen naast hen plaatsnemen. Uiteraard kijken ze niet zonder het nodige commentaar te leveren op de soms verrassende beelden.

Waar gaat de serie 90 Day Fiancé over?

In 90 Day Fiancé moeten Amerikanen die hun buitenlandse geliefde op bezoek hebben, binnen 90 dagen besluiten of ze met diegene willen trouwen. Want zolang is het tijdelijke visum in Amerika geldig. Een korte en hectische periode dus die beslist niet over is als ze eenmaal getrouwd zijn. Hoe reageren de BN’ers op al deze liefdesperikelen en vaak dubieuze keuzes? Smeuïg wordt het sowieso – en wij mogen daar op onze beurt weer heerlijk van meegenieten.

Meer discovery+ Original programma’s op de streamingdienst

Als jij helemaal in de ban bent van de discovery+ Originals en je 90 Day Fiancé ook te gek vindt, dan raden we je aan om zeker eens een kijkje te nemen in de rest van Discovery’s bibliotheek. Stream bijvoorbeeld eens een Nederlandse taboedoorbrekende serie, Sex Tape met Bobbi Eden (en lees hier onze recensie), om te weten te komen wat koppels allemaal uitspoken in hun relatie, zowel in als buiten de slaapkamer. Of check de populaire realityserie Jaimie: In The Vaes Lane over Jaimie Vaes (en lees hier onze recensie) om een persoonlijk inkijkje te krijgen in het leven van de influencer die op het punt staat te trouwen met Jorik Scholten (Lil’ Kleine).

Voor meer Original-programma’s moet je zeker eens een kijkje nemen in de categorie met alle Original programma’s en exclusieve series van discovery+. Voor een dagelijks geüpdatet overzicht van de nieuwe programma’s en series op deze streamingdienst bezoek je onze pagina met het complete discovery+ aanbod.