Recensie | ‘Jaimie: In The Vaes Lane’ op discovery+

Jaimie Vaes is één van de nieuwste bekende Nederlanders en werd na haar werk als styliste bekend als influencer en de vriendin van Jorik Scholten (Lil’ Kleine). Nu heeft zijn haar eigen realityserie Jaimie: In The Vaes Lane op discovery+ gekregen, waarin we haar volgen op de weg naar het huwelijk. Elke week komt er een nieuwe aflevering van de realityserie online en op het moment van schrijven zijn er 3 afleveringen van ongeveer een half uur per stuk te streamen. Lees hier onze recensie over de hitserie op Discovery’s streamingdienst.

Recensie | Jaimie: In The Vaes Lane op discovery+

De Nederlandse influencer Jaimie Vaes is met 329.000 volgers op Instagram snel in bekendheid aan het groeien, maar zij staat ook te boek als de vriendin en toekomstige vrouw van Jorik Scholten (bekend onder de artiestennaam Lil’ Kleine). Zelf is zij inmiddels 31 jaar en werd ze bekend als styliste en presentatrice bij programma’s op YouTube en MTV. Jaimie is samen met Lil’ Kleine sinds 2017 en in juni 2019 hebben zij een zoon met de naam Lío Zion gekregen. Via sociale media laat ze duidelijk zien hoe glamorous haar leven is, maar in de realityserie Jaimie Vaes: In The Vaes Lane krijgen we meer te zien over de hectiek in haar dagelijks leven.

Misschien is Jaimie’s leven toch wat meer glamourous dan ze zelf denkt

Helemaal op het begin van deze serie maken we kennis met de lieve en charmante Jaimie Vaes. Zij vertelt dat haar leven in het echt niet zo glamourous is als dat soms over lijkt te komen via haar sociale media. Natuurlijk maken we ook kennis met haar prachtige en ontzettend schattige zoontje Lío Zion en wordt direct duidelijk dat Jaimie als moeder aanloopt tegen de poepluiers en oppasregelingen waar iedere ouder mee te maken krijgt.

Toch wekt Jaimie in haar introductie de indruk dat er weinig glamourous is aan haar leven, terwijl we luttele minuten later zien dat zij met vriendinnen hapjes en drankjes nuttigt in het zonovergoten Dubai. Vervolgens krijgen we een inkijkje in haar waanzinnig mooie huis in Amsterdam en ontmoeten we de professionals die haar helpen met de exotische indeling van haar tuin, de ordening van de kastruimte en de gewenste verbouwingen. Wanneer de realityster ’s avonds wat gaat drinken met vrienden gaan ze niet samen koken, maar wordt er een privékok ingehuurd. Heeft Jaimie misschien niet helemaal door dat haar leven, afgezien van wat alledaagse hobbels, toch behoorlijk glamourous is in vergelijking met de gemiddelde Nederlander?

Jaimie Vaes Lane Discovery Plus

Lachen, gieren, brullen met Koen en Estelle

In Jaimie: In The Vaes Lane leren we niet alleen de influencer zelf beter kennen, maar ook haar directe omgeving. Lil’ Kleine wordt in de serie wat meer buiten beeld gehouden, maar boezemvrienden Koen Kardashian (Koen Pieter van Dijk) en Estelle Cruijff worden ook op de voet gevolgd in alles wat zij met Jaimie meemaken. Vaak gaat dit gepaard met een flinke dosis humor, waarbij hartelijk wordt gelachen wordt om vaak grove, platte en slappe grappen. De drie hebben elkaar duidelijk helemaal gevonden en het is als streamer heerlijk om een kijkje in deze bijzondere vriendschap te krijgen.

Ook het leven van deze sterren gaat namelijk niet altijd over rozen. Natuurlijk wordt er veel gelachen, maar ook belangrijke onderwerpen kunnen door Koen, Estelle en Jaimie met elkaar worden besproken. Zo is het indrukwekkend om te zien hoe de drie omgaan met de verslaving van Koen en zijn aankomende uitdaging om naar rehab te gaan.

Deze flitsende realityserie is nooit saai

Één ding wat zeker is als je begint aan deze realityserie, is dat je je niet zult vervelen. We moeten toegeven dat de charmante Jaimie en haar goedlachse omgeving het programma een genot maken om naar te kijken. De één zal liever eens op de bank liggen met dit programma om zijn hoofd leeg te maken en lekker mee te lachen, terwijl de ander graag meer te weten wilt komen over het leven van Jaimie Vaes. Natuurlijk is dit een uitgelezen kans voor de Instagram-generatie om een inkijkje te krijgen in het excentrieke leven van een grote influencer. Overigens is de manier waarop het programma is geëdit erg leuk en zijn de afleveringen van een half uur per stuk over voordat je er erg in hebt.

Bekijk nu zelf de realityserie ‘Jaimie: In The Vaes Lane’

Je kunt ons op ons woord geloven of natuurlijk zelf gewoon even een kijkje nemen bij deze nieuwe realityserie op discovery+. Je kunt het programma streamen op discovery+. Elke week verschijnt een nieuwe aflevering online.

Meer nieuws en informatie over discovery+

Benieuwd wat er op dit moment allemaal te zien is op discovery+. Het volledige aanbod van programma’s en exclusieve series vind je op de pagina met het complete discovery+ aanbod. Meld je ook vooral aan voor de discovery+ Facebook groep om kijktips met elkaar uit te wisselen en gezellig na te praten over je favoriete programma’s. Heel veel kijkplezier gewenst!

Discovery+ in Nederland