Taboedoorbrekende serie Sex Tape met Bobbi Eden is nu exclusief te zien op discovery+

Nadat in januari al de Vlaamse variant met Goedele Liekens is verschenen, komt streamingdienst discovery+ nu met de gloednieuwe taboedoorbrekende Original-serie Sex Tape met Bobbi Eden. Samen met relatiedeskundige Jeremy Heshof kijkt zij hoe koppers alles vastleggen en bespreken van hun relatie en seksleven. Elke week verschijnt er een nieuwe aflevering van de serie op discovery+.

Sex Tape met Bobbi Eden op discovery+

In de eerste discovery+ Original serie Sex Tape duikt Bobbi Eden met achttien bekende en minder bekende koppels de slaapkamer in! Want wat weten we nou eigenlijk écht over het seksleven van andere koppels? In deze nieuwe serie zijn onder andere realityster Michael van der Plas met zijn vriendin Naomi, oud Utopia kandidaat Baldr met zijn vrouw Anna en zangeres Nathalie Makoma met haar vriend Jean-Claude te zien.

In het programma Sex Tape zien we per aflevering drie koppels die de opdracht krijgen om hun leven te filmen. Wij mogen alles zien: de liefde, ruzie, jaloezie en natuurlijk de seks! Onder leiding van presentatrice Bobbi Eden en relatiedeskundige Jeremy Heshof kijken de koppels in een huiselijke setting, naar elkaars Sex Tape. Alles wordt besproken, niets is te gek. Does size matter? Hoe hou je je relatie spannend als je vier kinderen hebt? Wat betekent onzekerheid voor je seksleven? Op welk vlak zouden de koppels nog willen experimenteren in hun relatie en hoe communiceer je hierover met elkaar?

Bobbi en Jeremy voorzien de stellen van de nodige tips en uiteraard kunnen de koppels elkaar inspireren. Wat hebben ze geleerd en met welk advies lopen ze de deur uit? Niks blijft onbesproken en Bobbi zorgt ervoor dat het taboe rondom seks voor eens en voor altijd wordt doorbroken.

Vlaamse variant met Goedele Liekens Bobbi Eden

Sinds 9 januari is de Vlaamse variant, Sex Tape België met Goedele Liekens, al te zien op streamingdienst discovery+. Deze serie is een paar jaar geleden geproduceerd en nu in het Nederlands met Bobbi Eden & Jeremy Heshof opnieuw gemaakt als discovery+ Original. Van Sex Tape België zijn alle afleveringen inmiddels al op de streamingdienst te zien, terwijl de Nederlandse variant een nieuwe aflevering per week online plaatst.

Sex Tape
Presentatrice Bobbi Eden en relatiedeskundige Jeremy Heshof

Meer nieuwe programma’s op discovery+ in februari

Behalve deze nieuwe series komt er nog veel meer nieuws op streamingdienst discovery+ in februari. Zo zal nog deze maand de realityserie Jaimie: In The Vaes Lane over Jaimie Vaes behoren tot de nieuwe programma’s en exclusieve series op discovery+ in februari 2021. Ook is nu de razendsnel ontwikkelde documentaire Storming The Capitol: The Inside Story over de bestorming van het Capitool in de Verenigde Staten door Trump-aanhangers te zien op de streamingdienst.

Verder kun je je voorbereiden op de komst van titels als Liverpool: The End Of The StormMary McCartney Serves it UpLudacris Can’t CookThe Submarine Killer: Confessions of a Murderer? en nog veel meer.

Discovery+ in Nederland

Details van het programma

Titel: Sex Tape
Soort: Serie
Duur: 1 seizoen
Categorie: Reality, Documentaire
Cast: Bobbi Eden & Jeremy Heshof

Het volledige aanbod van films op discovery+ vind je bij de pagina discovery+ aanbod.