Nieuw op SkyShowtime | Oktober 2023

Als abonnee van SkyShowtime ben je natuurlijk benieuwd welke films en series je kunt verwachten in het aanbod. We helpen je elke maand graag een handje hiermee, dus hier vind je wat er nieuw op SkyShowtime in oktober 2023 is.

Inhoudsopgave – Klik om te springen op deze pagina 👇
🍿 Drie highlights: nieuwe films en series deze maand
📝 Lijsten met meer nieuwe releases op de streamingdienst in oktober 2023
📺 De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis of claim nog tot eind september alleen hier ruim 33% korting op een lidmaatschap van drie maanden ✅

Drie highlights: nieuwe films en series op SkyShowtime in oktober 2023

Hieronder lichten we drie nieuwe titels uit met trailer en korte toelichting. Mocht je benieuwd zijn naar de releases van vorige of volgende maanden, dan kun je met de onderstaande knoppen navigeren. Daarnaast vind je onder de drie hierna vermelde nieuwkomers ook lijsten met meer titels die in oktober 2023 op SkyShowtime in Nederland verwacht worden.

1. The Super Mario Bros. Movie (film, 2023)

The Super Mario Bros. Movie | Official Trailer

The Super Mario Bros. Movie verschijnt op zaterdag 21 oktober op SkyShowtime. In deze film stuiten gamehelden en loodgieters Mario en Luigi tijdens een van hun klussen op een mysterieuze buis en komen ze terecht in een magische wereld. Hier ontstaat uiteraard een pittige strijd met Bowser, waarbij ook Princess Peach en Toad hun opwachting maken. De film leunt sterk op nostalgie en herkenbaarheid en zit dus vol met easter eggs, waar iedereen die weleens een Super Mario-spel gespeeld heeft op de Nintento erg vrolijk van wordt.

2. The Family Stallone (serie, seizoen 1)

The Family Stallone | Official Trailer | Paramount+

Is Sylvester Stallone een van jouw favoriete acteurs? Mooi, want op maandag 2 oktober kun je Rambo/Rocky beter leren kennen in zijn eigen documentaireserie The Family Stallone. Samen met zijn vrouw Jennifer Flavin Stallone en zijn drie dochters Sophia, Sistine en Scarlet opent de Amerikaanse filmlegende zijn deuren voor ons.

3. Special Ops: Lioness (serie, seizoen 1)

Special Ops: Lioness | Official Trailer | Paramount+

Taylor Sheridan, de maker van YellowstoneMayor of Kingstown én Tulsa King, komt op maandag 30 oktober met een nieuwe parel: de serie Special Ops: Lioness. We duiken hierin in de wereld van een Lioness Engagement Team. Zij hebben één missie, een terroristische organisatie van binnenuit oprollen, en dat doen ze met vrouwelijke undercoveragenten. Zo belandt jonge marinier Cruz Manuelos in een levensgevaarlijke missie waarin ze bevriend moet raken met de dochter van een bekende terrorist. Er zijn hoofdrollen voor Zoë Saldaña (Guardians of the Galaxy), Morgan Freeman (The Shawshank Redemption) en Nicole Kidman (Big Little Lies).

Lijsten met meer nieuwe films en series op SkyShowtime in oktober 2023

Voorafgaand aan deze maand heeft SkyShowtime met ons het onderstaande overzicht van nieuwe films en series gedeeld. Dit is een greep uit de grote hoeveelheid content die verwacht wordt, maar deze titels zouden dus in ieder geval in oktober toegevoegd moeten worden aan het aanbod van SkyShowtime in Nederland. Dit overzicht is echter wel voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

Nieuwe films en series

TitelSoortDatum
The Family StalloneSerie2 oktober
Fleeting LiesSerie9 oktober
The Super Mario Bros. MovieFilm (2023)21 oktober
Special Ops: LionessSerie30 oktober

De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Veel streamers hebben niet alleen een abonnement op SkyShowtime, maar bijvoorbeeld ook op andere video on demand-platforms als Disney+, HBO Max, Amazon Prime Video, Netflix, Videoland, Viaplay of een van de andere videodiensten. Bij Streamwijzer vind je voor al deze streaminggiganten, en nog heel veel meer beschikbare platforms in Nederland, wat er allemaal te zien is. Daarnaast lichten we onze kijktips uit en delen we nieuws over acties, tips en nog heel veel meer. Hieronder vind je drie leuke categorieën om meer content te vinden op onze website. Daarnaast houden we je graag als eerste via je mail op de hoogte van het laatste nieuws.


Synopsissen: SkyShowtime

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.