Waar kun je de film ‘The Super Mario Bros. Movie’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Super Mario Bros. Movie (2023) online kijken kunnen. Voor deze film bundelden Nintento en Illumination hun krachten en dit levert een heerlijke actiekomedie op over onze favoriete loodgieters—Mario en Luigi. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Super Mario Bros. Movie’ (2023) online kijken?

The Super Mario Bros. Movie was sinds april 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. De animatiefilm is ontzettend populair en weet record na record te breken onder bioscoopbezoekers. Maar op welke streamingdienst kun je hem inmiddels eigenlijk online kijken? Hieronder hebben we het op een rijtje gezet.

SkyShowtime➡️ Ga meteen naar The Super Mario Bros. Movie bij SkyShowtime. Bij deze streamingdienst verscheen The Super Mario Bros. Movie op 21 oktober 2023 online. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar The Super Mario Bros. Movie bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 7 juni 2023 toe aan zijn aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Disney+Disney+ heeft The Super Mario Bros. Movie niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ HBO MaxThe Super Mario Bros. Movie is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

🟡 Staat of komt ‘The Super Mario Bros. Movie’ op Pathé Thuis?

Veel mensen denken dat tegelijkertijd vertoond kunnen worden via de bioscoop Pathé en de streamingdienst Pathé Thuis. Dit is echter niet het geval. Pathé Thuis is een los video on demand-platform met andere afspraken met filmstudio’s. Daardoor kan Pathé niet zomaar de film via het platform verkopen/verhuren. Wel volgt de thuisbioscoop doorgaans bijzonder snel nadat de films in de daadwerkelijke bioscoop te zien zijn. Bij The Super Mario Bros. Movie bleek de uitverkoren datum woensdag 7 juni 2023 te zijn. Je kunt via de onderstaande link meteen naar de pagina voor het streamen van deze titel gaan.

Ga direct naar The Super Mario Bros. Movie bij Pathé Thuis

🔵 Staat of komt ‘The Super Mario Bros. Movie’ op Disney+?

Film- en serieliefhebbers associeren animatiefiguren nog vaak met Disney, waardoor ze denken dat animatiefilms op Disney+ zullen verschijnen. Het zit echter anders. The Super Mario Bros. Movie wordt gedistribueerd door Universal Pictures, wat betekent dat deze filmmaatschappij de rechten kan verkopen aan alle mogelijke streamingdiensten of dat hij de film exclusief online kan plaatsen op zijn eigen videodienst SkyShowtime. Wel zijn er op Disney+ een heleboel andere animatiefilms te zien.

Ga direct naar de collectie van animatiefilms bij Disney+ 🦸‍♂️

🔴 Staat of komt ‘The Super Mario Bros. Movie’ op Netflix?

Op het moment van schrijven kun je in het aanbod van Netflix in Nederland genieten van behoorlijk wat toffe animatiefilms, waaronder Tiger & Bunny: The Rising (2014) en Minions & More 2 (2022). Of het video on demand-platform in Nederland ook de uitzendrechten voor The Super Mario Bros. Movie uit 2023 aan zal kopen, is momenteel nog niet bekend. Mogelijk zullen we hier in de toekomst meer over te weten komen.

🟣 Staat of komt ‘The Super Mario Bros. Movie’ op SkyShowtime?

De distributie van de film over Super Mario wordt verzorgd door Universal Pictures, een bedrijf dat zijn films samen met DreamWorks, Sky Studios, Peacock, Paramount+, Showtime, Paramount Pictures en Nickelodeon aanbiedt op de gloednieuwe streamingdienst SkyShowtime. Sinds oktober 2023, een aantal maanden na de bioscooprelease, is ook The Super Mario Bros. Movie daar zonder aanvullende kosten te streamen voor elke abonnee.

Ga direct naar The Super Mario Bros. Movie bij SkyShowtime 🙌

Verhaal en trailer van ‘The Super Mario Bros. Movie’ (2023)

Als ze een ondergrondse waterleiding in Brooklyn willen repareren, komen loodgieters Mario (Chris Pratt) en zijn broer Luigi (Charlie Day) via een mysterieuze buis in een magische nieuwe wereld terecht. Maar daar worden ze van elkaar gescheiden en dan begint Mario aan een groots avontuur om Luigi te vinden. Met hulp van Toad (Keegan-Michael Key), een inwoner van het Paddenstoelenrijk, en na een training van de vastberaden leider van het Paddenstoelenrijk Prinses Peach (Anya Taylor-Joy) ontdekt Mario zijn eigen krachten.

Streaming informatie over de film

TitelThe Super Mario Bros. Movie
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 33 minuten
TaalEngels / Nederlands
CategorieActie, Komedie
RegisseursAaron Horvath, Michael Jelenic
CastChris Pratt, Seth Rogen, Anna Taylor Joy, Fred Armisen, Keegan Michael-Key, Charlie Day, Sebastian Maniscalco, Charles Martinet, Jack Black, Kevin Michael Richardson

Synopsis: Universal Pictures International

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.