Waar kun je de film ‘The Super Mario Bros. Movie’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Super Mario Bros. Movie (2023) online kijken kunnen. Voor deze film bundelden Nintento en Illumination hun krachten en dit levert een heerlijke actiekomedie op over onze favoriete loodgieters, Mario en Luigi. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Super Mario Bros. Movie’ (2023) online kijken?

The Super Mario Bros. Movie is sinds 5 april 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. De animatiefilm is ontzettend populair en weet record na record te breken onder bioscoopbezoekers. Maar wanneer, en op welke streamingdienst, kun je hem eigenlijk online kijken? Hieronder hebben we op een rijtje gezet wat hier momenteel over bekend is.

🔜 Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar The Super Mario Bros. Movie bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de film op woensdag 7 juni toe aan zijn aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Disney+Disney+ heeft The Super Mario Bros. Movie niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxThe Super Mario Bros. Movie is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
🔜 SkyShowtimeDe film is gedistribueerd door Universal Pictures. Dit is een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film na ongeveer 7-8 maanden uit zal willen brengen in het aanbod van zijn nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dit nog niet officieel bevestigd.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Staat of komt ‘The Super Mario Bros. Movie’ op Pathé Thuis?

Veel mensen denken dat Pathé hetzelfde bedrijf is als Pathé Thuis, waardoor bioscoopfilms bijvoorbeeld tegelijkertijd vertoond kunnen worden via de streamingdienst. Dit is echter niet het geval. Pathé Thuis is een los bedrijf met een eigen video on demand-platform en andere afspraken met filmstudio’s. Daardoor kan Pathé niet zomaar de film via het platform verkopen/verhuren. Wel volgt de thuisbioscoop doorgaans bijzonder snel nadat de films in de daadwerkelijke bioscoop te zien zijn. Bij The Super Mario Bros. Movie blijkt nu de uitverkoren datum woensdag 7 juni 2023 te zijn. Je kunt via de onderstaande link meteen naar de pagina voor het streamen van deze titel gaan.

Ga direct naar The Super Mario Bros. Movie bij Pathé Thuis

Staat of komt ‘The Super Mario Bros. Movie’ op Disney+?

Film- en serieliefhebbers associeren animatiefiguren nog vaak met Disney, waardoor ze denken dat animatiefilms op Disney+ zullen verschijnen. Het zit echter anders. The Super Mario Bros. Movie wordt gedistribueerd door Universal Pictures, wat betekent dat deze filmmaatschappij de rechten kan verkopen aan alle mogelijke streamingdiensten of dat hij de film exclusief online kan plaatsen op zijn eigen videodienst SkyShowtime. Wel zijn er op Disney+ een heleboel andere animatiefilms te zien.

Ga direct naar de collectie van animatiefilms bij Disney+ 🦸‍♂️

Staat of komt ‘The Super Mario Bros. Movie’ op Netflix?

Op het moment van schrijven kun je in het aanbod van Netflix in Nederland genieten van behoorlijk wat toffe animatiefilms, waaronder Tiger & Bunny: The Rising (2014), Barbie en de Magie van Pegasus (2005) en Minions & More 2 (2022). Of het video on demand-platform in Nederland ook de uitzendrechten voor The Super Mario Bros. Movie uit 2023 aan zal kopen, is momenteel nog niet bekend. Mogelijk zullen we hier in de toekomst meer over te weten komen.

Verhaal en trailer van ‘The Super Mario Bros. Movie’ (2023)

Als ze een ondergrondse waterleiding in Brooklyn willen repareren, komen loodgieters Mario (Chris Pratt) en zijn broer Luigi (Charlie Day) via een mysterieuze buis in een magische nieuwe wereld terecht. Maar daar worden ze van elkaar gescheiden en dan begint Mario aan een groots avontuur om Luigi te vinden. Met hulp van Toad (Keegan-Michael Key), een inwoner van het Paddenstoelenrijk, en na een training van de vastberaden leider van het Paddenstoelenrijk Prinses Peach (Anya Taylor-Joy) ontdekt Mario zijn eigen krachten.

The Super Mario Bros. Movie | Official Trailer

Streaming informatie over de film

TitelThe Super Mario Bros. Movie
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 33 minuten
TaalEngels / Nederlands
CategorieActie, Komedie
RegisseursAaron Horvath, Michael Jelenic
CastChris Pratt, Seth Rogen, Anna Taylor Joy, Fred Armisen, Keegan Michael-Key, Charlie Day, Sebastian Maniscalco, Charles Martinet, Jack Black, Kevin Michael Richardson

Veelgestelde vragen

  • Staat of komt de film ‘The Super Mario Bros. Movie’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de film The Super Mario Bros. Movie. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de film ‘The Super Mario Bros. Movie’?

    De belangrijkste stemmen die worden ingesproken zijn die van Mario (Chris Pratt), Luigi (Charlie Day), Prinses Peach (Anya Taylor-Joy) en Toad (Keegan-Michael Key).


Synopsis: Universal Pictures International

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.