Nieuw op SkyShowtime | September 2023

Als abonnee van SkyShowtime ben je natuurlijk benieuwd welke films en series je kunt verwachten in het aanbod. We helpen je elke maand graag een handje hiermee, dus hier vind je wat er nieuw op SkyShowtime in september 2023 is.

Inhoudsopgave – Klik om te springen op deze pagina 👇
🍿 Drie highlights: nieuwe films en series deze maand
📝 Lijsten met meer nieuwe releases op de streamingdienst in september 2023
📺 De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis of claim nog tot eind september alleen hier ruim 33% korting op een lidmaatschap van drie maanden ✅

Drie highlights: nieuwe films en series op SkyShowtime in september 2023

Hieronder lichten we drie nieuwe titels uit met trailer en korte toelichting. Mocht je benieuwd zijn naar de releases van vorige of volgende maanden, dan kun je met de onderstaande knoppen navigeren. Daarnaast vind je onder de drie hierna vermelde nieuwkomers ook lijsten met meer titels die in september 2023 op SkyShowtime in Nederland verwacht worden.

1. Cocaine Bear (film, 2023)

Cocaine Bear | Official Trailer [HD]

Het is een bizar verhaal en toch is het echt gebeurd: een beer vond in de jaren 80 een pakje cocaïne dat uit een neergestort vliegtuig was gevallen en verorberde het. Stijf van de drugs (hij scheen meer dan dertig kilo tot zich genomen te hebben) terroriseerde hij urenlang een Amerikaans bos. In de film Cocaine Bear gaan we nog een stapje verder: daarin wil hij zó graag een nieuwe high vinden dat hij iedereen die op zijn pad komt koelbloedig vermoordt. De film is een heerlijke mix van horror en komedie en is perfect voor een zaterdagavond op de bank. Je bekijkt hem vanaf zondag 10 september op SkyShowtime.

2. Poker Face (serie, seizoen 1)

Poker Face | Official Trailer | Peacock Original

De maker van Knives Out kwam in 2023 met de splinternieuwe serie Poker Face en die komt op vrijdag 15 september naar SkyShowtime. Amerikaanse kijkers kunnen hier al sinds januari van genieten en zijn razend enthousiast. Ook critici worden erg blij van de serie, die inmiddels al voor vier Emmy’s genomineerd is. We volgen Charlie Cale (Natasha Lyonne), een casinomedewerker die in staat is om direct te herkennen dat iemand liegt. Als ze op de vlucht moet slaan voor haar baas belandt ze in een wervelende roadtrip door Amerika, waarin ze de ene misdaad na de andere oplost.

3. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (film, 2023)

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves | Official Trailer (2023 Movie)

Gek op Dungeons & Dragons? Dan mag je de film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves zeker niet missen, want deze neemt ons mee naar de wereld van het spel. Een charmante dief en een aantal andere avonturiers raken een verloren relikwie kwijt. En terwijl ze dat doen, komen ze ook nog eens terecht in een heftige strijd met een meedogenloze tegenstander. Deze film combineert humor en actie én heeft een absolute sterrencast, met onder meer Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith en Hugh Grant. Je vindt hem vanaf vrijdag 15 september op SkyShowtime.

Lijsten met meer nieuwe films en series op SkyShowtime in september 2023

Voorafgaand aan deze maand heeft SkyShowtime met ons het onderstaande overzicht van nieuwe films en series en wekelijkse afleveringen van reeds uitgezonden titels gedeeld. Dit is een greep uit de grote hoeveelheid content die verwacht wordt, maar deze titels zouden dus in ieder geval in september toegevoegd moeten worden aan het aanbod van SkyShowtime in Nederland. Dit overzicht is echter wel voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

Nieuwe films en series

TitelSoortDatum
The Really Loud HouseSerie2 september
The WinnerSerie4 september
Baby Shark’s Big ShowSerie5 september
Cocaine BearFilm (2023)10 september
Right To FightFilm (2023)14 september
Dungeons & Dragons: Honor Among ThievesFilm (2023)15 september
Poker FaceSerie15 september
Danger ForceSerie16 september
TárFilm (2022)17 september
Fashion HouseSerie20 september
Star Trek: EnterpriseSerie22 september
Assassin ClubFilm (2023)29 september
Codename: AnnikaSerieIn september

Wekelijkse afleveringen

TitelSeizoenAfleveringen
BupkisSeizoen 18 afleveringen
The Invisible LadiesSeizoen 18 afleveringen

De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Veel streamers hebben niet alleen een abonnement op SkyShowtime, maar bijvoorbeeld ook op andere video on demand-platforms als Disney+, HBO Max, Amazon Prime Video, Netflix, Videoland, Viaplay of een van de andere videodiensten. Bij Streamwijzer vind je voor al deze streaminggiganten, en nog heel veel meer beschikbare platforms in Nederland, wat er allemaal te zien is. Daarnaast lichten we onze kijktips uit en delen we nieuws over acties, tips en nog heel veel meer. Hieronder vind je drie leuke categorieën om meer content te vinden op onze website. Daarnaast houden we je graag als eerste via je mail op de hoogte van het laatste nieuws.


Synopsissen: SkyShowtime

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.