Nieuw op SkyShowtime | November 2023

Als abonnee van SkyShowtime ben je natuurlijk benieuwd welke films en series je kunt verwachten in het aanbod. We helpen je elke maand graag een handje hiermee, dus hier vind je wat er nieuw op SkyShowtime in november 2023 is.

Inhoudsopgave – Klik om te springen op deze pagina 👇
🍿 Drie highlights: nieuwe films en series deze maand
📝 Lijsten met meer nieuwe releases op de streamingdienst in november 2023
📺 De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis of claim nog tot eind september alleen hier ruim 33% korting op een lidmaatschap van drie maanden ✅

Drie highlights: nieuwe films en series op SkyShowtime in november 2023

Hieronder lichten we drie nieuwe titels uit met trailer en korte toelichting. Mocht je benieuwd zijn naar de releases van vorige of volgende maanden, dan kun je met de onderstaande knoppen navigeren. Daarnaast vind je onder de drie hierna vermelde nieuwkomers ook lijsten met meer titels die in november 2023 op SkyShowtime in Nederland verwacht worden.

1. Frasier (serie, seizoen 1)

Frasier (2023) | Teaser | Paramount+

Was jij ooit fan van de Amerikaanse komedieserie Frasier (1993-2004)? Dan is het goed om te weten dat in november de langverwachte reboot eindelijk op SkyShowtime verschijnt. We volgen hierin uiteraard weer het leven van Frasier Crane (zoals altijd vertolkt door Kelsey Grammer). Hij keert terug naar Boston, waar hij nieuwe uitdagingen aan moet gaan en nieuwe relaties moet opbouwen. Een exacte releasedatum van de serie is nu nog niet bekend.

2. Renfield (film, 2023)

Renfield | Official Trailer

Nicolas Cage is een meedogenloze vampier in de horrorkomedie Renfield. Het draait in deze film allemaal om het hulpje van Graaf Dracula. Hij besluit zich bij een praatgroep aan te sluiten omdat hij zich los wil worstelen van de toxische relatie met zijn baas. Dat blijkt echter makkelijker gezegd dan gedaan. Naast Cage spelen ook Nicholas Hoult (The Menu) en Awkwafina (Ocean’s Eight) grote rollen. Ook deze film heeft nog geen exacte releasedatum; we weten wel al dat we hem in november kunnen verwachten op SkyShowtime.

3. Dreamland (serie, seizoen 1)

Dreamland | First Look Trailer

Zangeres Lily Allen schittert in de Britse komedieserie Dreamland en die bekijk je vanaf dinsdag 21 november op SkyShowtime. We volgen het leven van vier zussen en hun dysfunctionele relaties. De oudste zus, Trish, verwacht voor de derde keer een baby. Terwijl de familie druk aan het hopen is dat het nu eindelijk een meisje wordt, staat Mel ineens op de stoep. Haar plotselinge terugkeer zorgt in het leven van haar zussen voor een hoop drama.

Lijsten met meer nieuwe films en series op SkyShowtime in november 2023

Voorafgaand aan deze maand heeft SkyShowtime met ons het onderstaande overzicht van nieuwe films en series gedeeld. Dit is een greep uit de grote hoeveelheid content die verwacht wordt, maar deze titels zouden dus in ieder geval in november toegevoegd moeten worden aan het aanbod van SkyShowtime in Nederland. Dit overzicht is echter wel voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

Nieuwe films en series

TitelSoortDatum
DreamlandSerie21 november
FrasierSerieIn november
RenfieldFilm (2023)In november

De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Veel streamers hebben niet alleen een abonnement op SkyShowtime, maar bijvoorbeeld ook op andere video on demand-platforms als Disney+, HBO Max, Amazon Prime Video, Netflix, Videoland, Viaplay of een van de andere videodiensten. Bij Streamwijzer vind je voor al deze streaminggiganten, en nog heel veel meer beschikbare platforms in Nederland, wat er allemaal te zien is. Daarnaast lichten we onze kijktips uit en delen we nieuws over acties, tips en nog heel veel meer. Hieronder vind je drie leuke categorieën om meer content te vinden op onze website. Daarnaast houden we je graag als eerste via je mail op de hoogte van het laatste nieuws.


Synopsissen: SkyShowtime

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.