Deze 5 verborgen parels op Netflix moet je zien (week 49 van 2021)

Inmiddels is iedereen bekend met de Netflix Top 10, waarin te vinden is wat de meest bekeken films en series op de streamingdienst van dit moment zijn. Maar welke titels van topkwaliteit op Netflix heb je eigenlijk nog nooit weten te vinden, zijn al een tijdje van de radar of moet je kijken als je populaire titels van dit moment gezien hebt? In dit artikel vind je 5 verborgen parels op Netflix in week 49 van 2021 (6-12 december) met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Dit zijn de 10 meest bekeken films en series op Netflix (week 49 van 2021) 🍿

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix (week 49 van 2021)

5. Ghoul (serie, 1 seizoen)

De Netflix Original serie Ghoul verscheen in 2018 en is geproduceerd door de makers Insidious, Get Out en Udta Punjab. In deze huiveringwekkende serie volgen we een gevangene die aankomt in een afgelegen militair ondervragingscentrum en het tij weet te keren tegen de ondervragers door hun meest beschamende geheimen bloot te leggen.

4. 6 Balloons (film, 2018)

In deze dramafilm uit 2018 schitteren Abbi Jacobson en Dave Franco in de hoofdrollen. Een vrouw rijdt in de loop van één nacht door Los Angeles met haar heroïneverslaafde broer op zoek naar een afkickcentrum, met zijn twee jaar oude dochter op sleeptouw.

3. Sugar Rush (serie, 3 seizoenen)

Ben jij een zoetekauw die niet af kan blijven van de lekkerste chocoladetaarten, luxe marsepein en zoete snoepjes? Dan zal Sugar Rush je het water in de mond laten lopen. In een meedogenloos snelle wedstrijd worden bakkers uitgedaagd om lekkernijen te maken die er mooi uitzien én natuurlijk ook nog eens geweldig smaken – en dat alles in een race tegen de klok.

2. Loving (film, 2016)

Waargebeurde verhalen weten je altijd toch nog eens éxtra te raken. Zo ook bij Loving, een film die in 2016 werd uitgebracht met Ruth Negga en Joel Edgerton in de rollen van Mildred en Richard Loving. Het interraciale huwelijk van het jonge stel in 1958 leidt tot een zaak die in het Hooggerechtshof belandt.

1. Workin’ Moms (serie, 5 seizoenen)

Door de jaren heen zijn er al 5 seizoenen verschenen van Workin’ Moms, een sitcom van CBC Television die in Nederland exclusief bij Netflix te zien is. Vier werkende moeders (en vriendinnen) gaan na hun zwangerschapsverlof om met de moeilijkheden en de gekte van het terugkeren naar het werk terwijl ze proberen een evenwicht te vinden tussen hun gezins- en liefdesleven. Het zesde seizoen gaat in januari van start in de Verenigde Staten.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in Nederland te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.


Synopsissen: Netflix