Dit zijn de 10 meest bekeken films en series op Netflix (week 49 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 49 van 2021 (6-12 december) met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in december 2021 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 49 (2021)

In week 49 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

10. 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi (film, 2016)

Een elite beveiligingsteam probeert het personeel te bevrijden uit het Amerikaanse consulaat in Benghazi, Libië, dat door gewapende terroristen wordt aangevallen.

9. Red Notice (film, 2021)

Wanneer een rode kennisgeving van Interpol – het hoogste bevel om ‘s werelds meest gezochte personen op te sporen en gevangen te nemen – uitgaat, gaat John Hartley (Dwayne Johnson), de top-profiler van de FBI, op onderzoek uit. Zijn wereldwijde achtervolging vindt hem in het midden van een gewaagde overval waar hij gedwongen wordt om samen te werken met ‘s werelds grootste kunstdief Nolan Booth (Ryan Reynolds) om ‘s werelds meest gezochte kunstdief, “The Bishop” (Gal Gadot), te vangen.

Het hoogvliegende avontuur dat volgt, brengt het trio over de hele wereld, over de dansvloer, gevangen in een afgelegen gevangenis, in de jungle en, het ergste voor hen, voortdurend in elkaars gezelschap. De sterrencast wordt versterkt door Ritu Arya en Chris Diamantopolous.

8. Jurassic World: Kamp Krijtastisch (serie, 4 seizoenen)

Jurassic World: Camp Cretaceous volgt een groep van zes tieners die zijn uitgekozen voor een unieke ervaring in een nieuw avonturenkamp aan de andere kant van Isla Nublar. Maar wanneer dinosaurussen een ravage aanrichten op het eiland, zijn de kampeerders gestrand. Ze kunnen de buitenwereld niet bereiken en moeten van vreemden naar vrienden en familie gaan om te overleven.

7. A Castle for Christmas (film, 2021)

In A Castle for Christmas reist de beroemde Amerikaanse schrijfster Sophie reist naar Schotland en wil ze een kasteel kopen, maar de norse eigenaar, Myles (een Schotse hertog), wil het niet aan een buitenlander verkopen. Ze zoeken naar een compromis en botsen voortdurend tegen elkaar op, maar onderweg vinden ze misschien wel meer dan ze verwacht hadden. Onder leiding van Mary Lambert spelen onder andere Brooke Shields en Cary Elwes in deze avontuurlijke familiekomedie.

6. A Boy Called Christmas (film, 2021)

Een vleugje Hollandse glorie, want onze eigen Michiel Huisman heeft weer een rol weten te scoren! Dit keer is het in een kerstfilm met onder andere Maggie Smith en Kristen Wiig getiteld A Boy Called Christmas. Het verhaal ken je misschien al van het gelijknamige boek van Matt Haig.

De Netflix-film gaat over een doodgewone jongen, Nikolas, die op eerste Kerstdag geboren is. Hij gaat op een buitengewoon avontuur in het besneeuwde noorden op zoek naar zijn houthakkersvader, die op een zoektocht is naar het legendarische dorp van de elfen, Elfhelm. Hij neemt een eigenwijs rendier genaamd Blitzen en een trouwe muis als gezelschap mee.

5. Single All The Way (film, 2021)

Wanhopig om het oordeel van zijn familie over zijn eeuwige single status te vermijden, overtuigt Peter (Michael Urie) zijn beste vriend Nick (Philemon Chambers) om hem te vergezellen voor de feestdagen en te doen alsof ze nu een relatie hebben. Maar wanneer Peters moeder (Kathy Najimy) hem op een blind date zet met haar knappe trainer James (Luke Macfarlane)- loopt het plan spaak.

4. The Power of the Dog (film, 2021)

De charismatische veeboer Phil Burbank boezemt angst en ontzag in bij de mensen om hem heen. Wanneer zijn broer een nieuwe vrouw en haar zoon mee naar huis brengt, kwelt Phil hen tot hij zelf de mogelijkheid van liefde ontdekt.

3. Undercover (serie, 3 seizoenen)

Op zondag 21 november (om 21:10 uur) ging het derde seizoen van Undercover van start op Netflix, waarna elke week op zondag een nieuwe aflevering online zal verschijnen. In dit nieuwe seizoen is Bob wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft hij een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut (Murat Seven en Nazmiye Oral).

Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Patrick Diericks (Jeroen Van der Ven) doet Bob een voorstel: hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als Bob opnieuw undercover gaat en als burgerinfiltrant de verrader weet te ontmaskeren in de bende van Serkan. Bob neemt deze levensgevaarlijke missie met tegenzin aan in een poging zijn leven opnieuw op de rails te krijgen en een toekomst met zijn nieuwe gezin veilig te stellen. Maar dan stuit hij op Ferry Bouman…

2. Lost in Space (serie, 3 seizoenen)

Op woensdag (1 december) verscheen het derde seizoen en laatste seizoen van Lost in Space op Netflix. Dit keer staat er meer op het spel dan ooit en worden de overlevingsinstincten van de familie Robinson op de ultieme proef gesteld.

Na een jaar gevangen te hebben gezeten op een mysterieuze planeet, moeten Judy, Penny, Will en de Robot de 97 jonge kolonisten leiden in een schrijnende evacuatie – maar niet voordat er geheimen worden onthuld die hun leven voor altijd zullen veranderen. Ondertussen moeten John en Maureen – met Don aan hun zijde – vechten tegen overweldigende kansen als ze proberen hun kinderen te herenigen. De Robinsons zullen moeten worstelen met de emotionele uitdaging om niet alleen verloren te zijn, maar ook gescheiden te zijn van degenen van wie ze houden… terwijl ze geconfronteerd worden met de grootste buitenaardse dreiging tot nu toe.

1. La Casa de Papel (serie, 5 seizoenen)

Het naderende einde is bitterzoet, maar de Spaanse hitserie La Casa de Papel zit er nu toch echt op. Het tweede deel van seizoen 5 verscheen op vrijdag 3 december online.

Spoiler alert: eerdere seizoenen nog niet gezien? Lees dan niet verder! —

Tokio (Úrsula Corberó) is dood en de vijand van de bende, gewond maar gevaarlijker dan ooit, bevindt zich nog steeds in de Bank van Spanje. In het zwartste uur staat de bende voor hun grootste uitdaging: het goud weg zien te smokkelen zonder dat iemand het in de gaten heeft. Maar tot overmaat van ramp maakt El Profesor de grootste misstap van zijn leven.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in Nederland te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.


Synopsissen: Netflix