Dit zijn de 10 meest bekeken films en series op Netflix (week 42 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 42 van 2021 (18 t/m 24 oktober) met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in oktober 2021 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 42 (2021)

In week 42 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

10. The Baby-Sitters Club (serie, 2 seizoenen)

The Baby-Sitters Club, gebaseerd op de bestseller-serie van Ann M. Martin, is een eigentijdse dramedy die de vriendschap en avonturen volgt van zeven vriendinnen als ze hun eigen babysitbedrijf beginnen in Stoneybrook, Connecticut. Terwijl de vraag naar hun club blijft groeien, hebben de oprichters Kristy Thomas, Mary-Anne Spier, Claudia Kishi, Stacey McGill, en Dawn Schafer nu Mallory Pike en Jessi Ramsey in hun rangen verwelkomd. Met het nieuwe schooljaar komen booming business, nieuwe relaties, persoonlijke reizen, en belangrijke lessen, maar door dit alles is de club er voor elkaar elke stap van de weg.

9. La Venganza de las Juanas (serie, 1 seizoen)

Vijf vrouwen, die elkaar nooit ontmoet hebben, ontdekken onverwacht dat ze een identieke moedervlek delen. Vanaf dat moment bundelen ze hun krachten om het mysterie achter hun eigen geboortes te onderzoeken en de man te vinden die hun moeders heeft bedrogen.

The Five Juanas is een heruitgave van de Colombiaanse roman Las Juanas, gecreëerd door Bernardo Romero Pereiro, geproduceerd door Lemon Films (Monarca, Control Z) en geschreven door Jimena Romero (dochter van de oorspronkelijke auteur) en Alejandro Reyes.

8. Sex Education (serie, 3 seizoenen)

Sex Education gaat over Otis Milburn, een sociaal onhandige middelbare scholier die samenwoont met zijn seksuologe moeder, Jean. In seizoen 1 zetten Otis en zijn vriendin Maeve Wiley een sekskliniek op school op om munt te slaan uit zijn intuïtieve talent voor seksadvies. In seizoen 2 moet Otis als laatbloeier zijn pas ontdekte seksuele driften onder de knie krijgen om verder te komen met zijn vriendin Ola, terwijl hij ook moet zien om te gaan met zijn inmiddels gespannen relatie met Maeve. Ondertussen wordt Moordale Secondary geteisterd door een uitbraak van Chlamydia, waardoor de behoefte aan betere seksuele voorlichting op de school duidelijk wordt en er nieuwe kinderen naar de stad komen die de status quo zullen uitdagen.

Met de komst van seizoen 3 op 17 september 2021 is een nieuw jaar begonnen, heeft Otis heeft losse seks, Eric en Adam zijn officieel, en Jean heeft een baby op komst. Ondertussen probeert de nieuwe directrice Hope Moordale terug te brengen naar een pijler van uitmuntendheid, ontdekt Aimee het feminisme, krijgt Jackson een oogje en dreigt er nog steeds een verloren voicemail. Bereid je voor op verbintenisdieren, buitenaardse verschijnselen, vulva-cupcakes en nog veel meer van Madam Groff.

Goed nieuws voor liefhebbers van de serie, want het vierde seizoen van de Original-serie Sex Education is tijdens het wereldwijde fanevenement TUDUM officieel aangekondigd door Netflix.

7. Paw Patrol (serie, 3 seizoenen)

Zes heldhaftige puppy’s gaan onder leiding van een technisch onderlegde 10-jarige op gewaagde reddingsacties vol humor, probleemoplossend vermogen en coole voertuigen.

Seizoen 2-4 van Paw Patrol verdwenen kort geleden van Netflix, maar een paar dagen later werden seizoen 1, 5 en 6 weer aan het aanbod toegevoegd.

6. Kastanjemanden / The Chestnut Man (serie, 1 seizoen)

De kastanjeman speelt zich af in een rustige buitenwijk van Kopenhagen, waar de politie op een winderige oktoberochtend een verschrikkelijke ontdekking doet. Een jonge vrouw is brutaal vermoord aangetroffen in een speeltuin en een van haar handen ontbreekt. Naast haar ligt een kleine man gemaakt van kastanjes. De ambitieuze jonge rechercheur Naia Thulin (Danica Curcic) krijgt de zaak toegewezen, samen met haar nieuwe partner, Mark Hess (Mikkel Boe Følsgaard). Al snel ontdekken ze een mysterieus bewijsstuk op de kastanjeman – bewijs dat hem in verband brengt met een meisje dat een jaar eerder werd vermist en vermoedelijk dood was – de dochter van politica Rosa Hartung (Iben Dorner).

De nieuwe Deense misdaadserie is razend populair, maar momenteel nog niet officieel verlengd met een tweede seizoen.

5. Misfit: De Serie (serie, 1 seizoen)

In deze serie gaan de Misfits een waanzinnig jaar tegemoet als ze beginnen te werken aan een supercoole musical. Terwijl ze druk bezig zijn met muziek en choreografie, krijgen ze te horen dat de musical verboden zal worden. Het nieuwe schoolhoofd, Agnes, wil dat de nadruk komt te liggen op discipline, hoge cijfers en studeren. Julia (Djamila) wil dit niet laten gebeuren en bedenkt een plan. Samen met de Misfits en hun nieuwe vrienden vinden ze een manier om de regels van het schoolhoofd te saboteren en in het geheim aan de musical te werken. Zal de vriendengroep erin slagen hun droommusical op te voeren en hun school terug te krijgen?

4. Maid (serie, 1 seizoen)

Geïnspireerd door de New York Times best-selling memoir, Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother’s Will to Survive van Stephanie Land. MAID volgt het verhaal van Alex, een alleenstaande moeder die het huishouden oppakt om – ternauwernood – de eindjes aan elkaar te knopen terwijl ze ontsnapt aan een gewelddadige relatie en dakloosheid overwint om een beter leven voor haar dochter Maddy te creëren. Gezien door de emotionele maar humoristische lens van een wanhopige maar vastberaden vrouw, is deze serie een rauwe en inspirerende verkenning van de veerkracht van een moeder.

We weten op dit moment nog niet of Netflix ook een seizoen 2 zal maken van deze serie.

3. You (serie, 3 seizoenen)

Een gevaarlijk charmante, geobsedeerde jongeman neemt extreme maatregelen om een plaats te krijgen in het leven van degenen op wie hij zijn oog heeft laten vallen.

De eerste twee seizoenen van You werden op Netflix enorm goed bekeken. De populaire dramaserie kwam op vrijdag 15 oktober met een derde set afleveringen, maar de komst van seizoen 4 is inmiddels ook al officieel bevestigd.

2. De Slag om de Schelde (film, 2021)

November 1944. Op het onder water gelopen eiland Walcheren in Zeeland vechten duizenden geallieerden tegen het Duitse leger. Drie jonge levens raken onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een Nederlandse jongen die voor de Duitsers vecht, een Engelse gliderpiloot en een Zeeuws meisje dat tegen wil en dank in het verzet betrokken raakt, komen voor cruciale keuzes te staan die niet alleen gaan over hun eigen vrijheid maar ook over de vrijheid van anderen.

1. Squid Game (serie, 1 seizoen)

Een mysterieuze uitnodiging om mee te doen aan het spel wordt verstuurd naar mensen in gevaar die dringend geld nodig hebben. 456 deelnemers uit alle lagen van de bevolking worden opgesloten in een geheime locatie waar ze spelletjes spelen om 45,6 miljard won te winnen. Elk spel is een Koreaans traditioneel kinderspel zoals Rood Licht, Groen Licht, maar de consequentie van verliezen is de dood. Wie zal de winnaar zijn, en wat is het doel achter dit spel?

Lees ook onze Top of Flop-recensie van de Koreaanse hitserie. Momenteel is nog niet bekend of er ook een tweede seizoen van Squid Game zal worden gemaakt.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in Nederland te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.


Synopsissen: Netflix