Paw Patrol wordt tóch gered door Netflix, drie ‘nieuwe’ seizoenen komen maandag online

Een emotionele rollercoaster voor ouders en kinderen die gek zijn op Paw Patrol, want in een paar dagen tijd zullen door Netflix seizoen 2, 3 en 4 verwijderd worden en seizoen 1, 5 en 6 toegevoegd worden. Vanaf maandag 4 oktober staan deze drie ‘nieuwe’ delen online.

‘Paw Patrol’ blijft toch op Netflix: seizoen 1, 5 en 6 verschijnen online op maandag 4 oktober

Zoals verderop in dit artikel te lezen is worden seizoen 2-4 van Netflix verwijderd op 30 september, maar gelukkig zullen drie andere delen van de animatieserie wel weer online worden geplaatst door de streamingdienst. Netflix heeft namelijk de rechten van seizoen 1, 5 en 6 kunnen krijgen. Op maandag 4 oktober 2021 zullen de afleveringen op het video on demand-platform gezet worden.

Seizoen 2-4 verdwijnen op 30 september de streamingdienst

In een tweet van Netflix deelde de streamingdienst eerder nog het jammerlijke nieuws dat er verschillende titels in het verdwijnsein van Netflix zijn opgenomen. Dit wordt begeleid met de tekst: “Hoog tijd voor een B99-marathon. 🥺” Voor veel ouders was het verwijderen van Paw Patrol echter een grotere schok zijn dan Brooklyn Nine-Nine, want de kinderen gaan hier helemaal niet blij mee zijn! Overigens blijkt uiteindelijk dat ook B99 tóch nog op de streamingdienst zal blijven, zo liet Netflix gisteren weten.

‘Paw Patrol’ op andere streamingdiensten in Nederland

Benieuwd waar Paw Patrol verder nog te bekijken is? Allereerst draait Paw Patrol: De Film (2021) op dit moment in de bioscoop, maar ook is het eerste seizoen van de serie hier bij Amazon Prime Video te bekijken (30 dagen gratis voor nieuwe abonnees). Verder zijn seizoen 2, 5 en 6 op het moment van schrijven hier te streamen bij Videoland. Of en wanneer deze twee streamingdiensten ook de uitzendrechten gaan verliezen, is nog niet naar buiten gebracht.

Verhaal, details en trailer van de serie ‘Paw Patrol’ op Netflix

Zes heldhaftige puppy’s gaan onder leiding van een technisch onderlegde 10-jarige op gewaagde reddingsacties vol humor, probleemoplossend vermogen en coole voertuigen.

SoortSerie
Jaar2013-
Duur8 seizoenen
CategorieAnimatie, Avontuur, Familie, Komedie
IMDb6,1 uit 2.600 stemmen
MakerKeith Chapman
CastRon Pardo, Kallan Holley, Devan Cohen
BestelBekijk direct bij Bol.com
BekijkBekijk direct bij Netflix

Synopsis: Netflix