Wanneer komt You seizoen 4 op Netflix?

Op september 2018 kwam het eerste seizoen van de mysterieuze dramaserie You op Netflix, waarna het direct een absolute hitserie werd. De lancering van seizoen 2 in december 2019 gaf de serie nog een extra boost. Gelukkig werd de komst van de vierde set afleveringen al bevestigd vóórdat deel 3 online kwam in oktober 2021. Benieuwd hoe lang we dit keer zullen moeten wachten? Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt You seizoen 4 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt You seizoen 4 op Netflix Nederland?

Fantastisch nieuws voor fans van You, want al voordat we konden kijken naar de derde set afleveringen werd de komst van het vierde seizoen bevestigd. Dit liet de streamingdienst weten via Twitter.

Sinds kort is bovendien bekend wanneer we You seizoen 4 kunnen verwachten. De serie zal opgedeeld zijn in twee delen. Seizoen 4A verschijnt op 9 februari 2023, seizoen 4B zal op 9 maart 2023 volgen.

Waar gaat het verhaal van You over?

Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Caroline Kepnes: “Wat zou je doen voor liefde?” Wanneer een briljante manager van een boekhandel zijn pad kruist met een ambitieuze schrijfster, wordt zijn antwoord duidelijk: alles. Met behulp van het internet en sociale media als zijn gereedschap om de meest intieme details te verzamelen en dicht bij haar te komen, een charmante en onhandige verliefdheid wordt al snel een obsessie als hij rustig en strategisch elk obstakel – en persoon – in zijn weg verwijdert.

In seizoen 3 zijn Joe en Love getrouwd en voeden ze hun baby op. Ze zijn verhuisd naar de Noord-Californische enclave Madre Linda, waar ze worden omringd door bevoorrechte tech-ondernemers, veroordelende mamabloggers en Insta-beroemde biohackers. Joe is toegewijd aan zijn nieuwe rol als echtgenoot en vader, maar vreest Love’s dodelijke impulsiviteit. En dan is er nog zijn hart. Zou de vrouw waar hij al die tijd naar op zoek was, vlak naast hem wonen? Uitbreken uit een kooi in een kelder is één ding. Maar de gevangenis van een perfect huwelijk met een vrouw die je trucjes doorheeft? Nou, dat zal een veel gecompliceerdere ontsnapping zijn.

→ Vergelijkbare series met You vind je hier 🍿

TitelYou
Jaar2018
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalEngels
GenreMisdaad, Drama, Romantiek
IMDb7,7 uit 168.000 stemmen
MakerGreg Berlanti, Sera Gamble
CastPenn Badgley, Victoria Pedretti, Ambyr Childers, Elizabeth Lail, Luca Padovan, James Scully, Zach Cherry, Jenna Ortega, Camela Zumbado
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een You seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

We weten helaas nog niet of er een vierde deel van You zal volgen, aangezien ook de komst van seizoen 4 ook nog maar net bevestigd is. Als we hier meer over te weten komen, verschijnt het nieuws op Streamwijzer en onze social media kanalen.

Welke teaser of trailer is er van You seizoen 4?

Tijdens het TUDUM-fanevenement werden, naast de online releasedatum, ook de eerste beelden met ons gedeeld. Bekijk ze hieronder.

YOU | Season 4 Date Announcement | Netflix

Veelgestelde vragen

  1. Waar kun je You online kijken?

    De serie You is in Nederland enkel op Netflix te bekijken en niet op andere streamingdiensten als Disney+, Videoland en Amazon Prime Video, omdat het een Original-serie van het video on demand-platform is.

  2. Wanneer komt You seizoen 4 op Netflix Nederland?

    Het vierde seizoen van de serie zal opgedeeld zijn in twee delen. Seizoen 4A verschijnt op 9 februari 2023, seizoen 4B zal op 9 maart 2023 volgen.


Synopsis: Netflix

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.