Wanneer komt Sex Education seizoen 4 op Netflix?

De komische en taboedoorbrekende serie Sex Education is een gigantisch kijkcijferkanon op Netflix. Ben jij na drie enorm succesvolle seizoenen benieuwd of er ook nog een vierde set afleveringen aan zit te komen? Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Sex Education seizoen 4 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Sex Education seizoen 4 op Netflix Nederland?

Goed nieuws, want tijdens het fanevenement TUDUM werd door Netflix bekendgemaakt dat seizoen 4 van Sex Education er officieel zal komen.

Seizoen 1 verscheen in januari 2019, seizoen 2 in januari 2020 en seizoen 3 in september 2021. We hadden seizoen 4 dus rond eind 2022-begin 2023 op Netflix verwacht. Helaas moesten we iets langer geduld hebben, maar nu is eindelijk bekend wanneer het zover is: op donderdag 21 september.

→ Vergelijkbare series met Sex Education vind je hier 🍿

Komt er een Sex Education seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Helaas: Sex Education krijgt na het vierde seizoen geen nieuwe afleveringen. Dit zat er natuurlijk wel een beetje aan te komen. Eerder lieten we al weten dat Patricia Allison en Simone Ashley, de actrices die de rollen van Ola en Olivia vertolkten, er in de afleveringen van seizoen 4 niet meer bij zullen zijn. Toen dat bekend werd was al duidelijk dat ook Ncuti Gatwa (Eric) en Emma Mackey (Maeve) het misschien voor gezien wilden houden en zeker niet op een vijfde seizoen zaten te wachten.

Nu blijkt dat de koek gewoon helemaal op was. Netflix heeft besloten het bij vier seizoenen te houden. Hieronder geven de seriemakers wat meer toelichting.

Welke teaser of trailer is er van Sex Education seizoen 4?

Onlangs heeft Netflix de eerste beelden van het vierde seizoen met ons gedeeld. Je bekijkt ze hieronder.

Waar gaat het verhaal van Sex Education over?

Zijn moeder is therapeute, dus de onzekere Otis heeft alle antwoorden als het om seks gaat. De rebelse Maeve stelt voor een sekstherapiepraktijk op school te openen.

TitelSex Education
Jaar2019-2023
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalEngels
GenreKomedie, Drama
IMDb8,3 uit 304.000 stemmen
MakerLaurie Nunn
CastAsa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Emma Mackey, Kedar Williams-Stirling, Connor Swindells, Aimee Lou Wood

Veelgestelde vragen


Synopsis: Netflix