Marathon van Rotterdam 2024: live kijken op tv en online | 13-14 april

Het is een van de snelste en drukst bezochte marathons in Nederland. Veel sportliefhebbers vragen zich dan ook af hoe ze de Marathon van Rotterdam op tv en online kijken kunnen op 13-14 april 2024. Aan het evenement doen duizenden deelnemers mee die langs alle Rotterdamse highlights rennen. In dit artikel geven wij aan of het evenement op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIETNetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxVideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast leest je welke televisiezender beelden van het hardloopevenement eventueel ook vertoont.

Waar kun je de ‘Marathon van Rotterdam’ online kijken op 13-14 april 2024?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote hardloopevenementen. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van alle beelden tijdens de Marathon van Rotterdam per videodienst in Nederland. Ook zijn we verder in dit hardloopspektakel gedoken en vind je hier alles wat je moet weten over onder andere de route en afstanden tijdens de marathon, maar ook over de opening van de inschrijvingen. Zo ben je helemaal op de hoogte voordat je begint met rennen (of kijken).

NLZIET➡️ Ga meteen naar de Marathon van Rotterdam bij NLZIET. Beelden van de Marathon van Rotterdam worden op tv door NPO 1 en regionale zender RTV Rijnmond uitgezonden, waardoor het evenement tevens te streamen en tijdelijk terug te kijken is via NLZIET. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 14 dagen gratis.
⛔️ Disney+Ook Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport als hardlopen te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar dit hardloopevenement is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je Marathon van Rotterdam jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeHet is niet mogelijk om live tv te kijken bij deze nieuwe streamingdienst.
⛔️ Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen eigen sportabonnementen met hardloopwedstrijden aan in Nederland.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1hockeydarts, Premier League– en Bundesliga-voetbal, maar momenteel zijn hardloopwedstrijden er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen uit de hardloopwereld worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Tv-zenders die beelden tijdens de Marathon van Rotterdam 2024 uitzenden

Onder andere NPO 1 en regionale zender RTV Rijnmond zullen beelden van de Marathon van Rotterdam uitzenden via hun website en tv-kanalen. Zo zal het evenement via NPO 1 tussen 09:50 uur en 12:46 uur worden uitgezonden. Op RTV Rijnmond kun je de gehele dag terecht voor beelden. De regionale zender zal de hele dag in het teken staan van het hardloopfestijn. Doordat het hardloopevenement live op tv te volgen is, kun je ook via NLZIET de beelden van de Marathon van Rotterdam gemakkelijk volgen. 👉 Ga direct naar de Marathon van Rotterdam bij NLZIET. Je kunt nu 14 dagen gratis een abonnement uitproberen.

Meer informatie over de Marathon van Rotterdam

CompetitieMarathon van Rotterdam
SportHardlopen
DatumZaterdag 13 april en zondag 14 april 2024
Locatie🇳🇱 Rotterdam

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.