Kun je gratis naar Disney Plus kijken in 2024?

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn om je in 2024 zonder kosten bij de streamingdienst van The Walt Disney Company aan te sluiten? Gratis naar Disney+ kijken werkt eenvoudig: neem een jaarabonnement en krijg 16% korting en dus 2 maanden kijktijd gratis. In dit artikel leggen we uit hoe het werkt en via de onderstaande rode knop vind je er alles over op de officiële website van Disney Plus.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Gratis Disney Plus abonnement in Nederland

Je kunt helaas geen gratis Disney+ abonnement meer uitproberen, maar je kunt wel zelf kiezen om een maandabonnement te nemen om te kijken of je het eens een maandje zou willen testen. Een jaarlidmaatschap is echter ruim 16% goedkoper. Via de onderstaande link vind je alle informatie op de website van Disney+.

Benodigde tijd: 1 minuut

Zo sluit je een abonnement af op Disney Plus in Nederland. Hier vind je ook hoe je omgerekend 2 maanden per jaar gratis kunt kijken door een jaarabonnement of hoe je een maandje een lidmaatschap kunt testen met een maandabonnement.

 1. Ga hier direct naar de officiële website van Disney+ om een abonnement af te sluiten.

  Klik op de link hierboven.

 2. Druk op de grote blauwe knop met ‘Start’.

  Deze knop brengt je naar het inschrijfproces.

 3. Vul je e-mailadres in.

  Klik hierna op de knop ‘Akkoord en doorgaan’.

 4. Kies een wachtwoord voor je account.

  Klik hierna op de knop ‘Doorgaan’.

 5. Kies voor de maandelijkse betaling.

  Doe dit alleen als je niet direct een betaald jaarabonnement wil afsluiten. Als je dat wel wilt, kun je voor die optie kiezen.

 6. Selecteer je bank en voltooi de verificatiebetaling van één cent.

  Dit gaat via het proces van jouw eigen bank. Er wordt één eurocent van je bankrekening afgeschreven om te checken of jij inderdaad de eigenaar van de bankrekening bent. Klik hierna op de knop ‘Akkoord en abonneren’.

 7. Gelukt! Je hebt nu een abonnement op Disney+.

  Kijk lekker rond en geniet van alle films en series in het aanbod van Disney Plus in Nederland.

We leggen je op Streamwijzer ook stap voor stap uit hoe je eenvoudig je gratis proefabonnement op Disney Plus Nederland kunt opzeggen. Dit kan dus ook al voor het einde van de proefperiode van zeven dagen, om te voorkomen dat je hierna gefactureerd wordt.

Films en series in het aanbod van Disney Plus Nederland

Er zijn ontzettend veel leuke films en series te vinden in het Disney+ aanbod in Nederland. Bovendien worden er constant leuke films toegevoegd, zoals kerstfilms in december en andere nieuwe toevoegingen door het jaar heen. Elke maand houden wij bij Streamwijzer bij welke films en series nieuw op Disney Plus komen deze maand.

Verder zetten wij ook de beste 10 films op Disney+ en beste 10 series op Disney+ op een rij en hebben we overzichten gemaakt van de meest bekeken titels op de streamingdienst in Nederland.

Disney+ op tv

Je kunt ook naar de streamingdienst kijken via je televisie om op nog groter beeldscherm te kunnen genieten van alle films en series. In het artikel Disney Plus op tv houden wij bij hoe je naar alle titels op de streamingdienst kan kijken op je televisiescherm.

Dit kan op verschillende manieren. Download de app voor Disney Plus op je Smart TV, stream via een Chromecast of Apple TV vanaf je mobiel, tablet of laptop, download de applicatie via je Playstation 4, deel je scherm via een HDMI-kabel, kijk via een webbrowser op je televisie of gebruik. In het eerdergenoemde artikel leggen we alle opties verder uit.