Hoe kan ik gratis Disney Plus kijken?

Het is mogelijk om gratis een abonnement op Disney Plus af te sluiten. De eerste 7 dagen kun je dan ook zonder kosten naar de streamingdienst in Nederland kijken. Als je voor het einde van het proefabonnement opzegt, zal er nooit meer dan de ene cent voor verificatie van je bankrekening afgeschreven worden. Het gratis proefabonnement haal je via deze pagina.

Zoals hierboven vermeld is het heel eenvoudig 7 dagen gratis naar Disney+ te kijken. In dit artikel leggen we uit hoe je gratis naar Disney Plus kan kijken, wat voor films en series er in het Disney+ aanbod in Nederland te vinden zijn en hoe je Disney Plus op TV kan kijken.

Via deze pagina kun je 7 dagen lang gratis naar Disney+ kijken!

Gratis Disney Plus abonnement

Je kunt een gratis proefabonnement van 7 dagen afsluiten om naar Disney+ te kijken. Het enige wat je zult moeten doen is je bankrekening verifiëren om na de periode van 7 dagen automatisch een maand- of jaarabonnement te nemen. Mocht je voor het einde van de gratis 7 dagen besluiten het account op te zeggen, dan zullen er geen verdere kosten in rekening gebracht worden.

Benodigde tijd: 1 minuut.

Zo sluit je een gratis abonnement van 7 dagen af op Disney Plus Nederland.

 1. Ga naar deze pagina om een gratis proefabonnement af te sluiten.

  Klik op de link hierboven.

 2. Druk op de grote blauwe knop met ‘Start’.

  Deze knop brengt je naar het inschrijfproces.

 3. Vul je e-mailadres in.

  Klik hierna op de knop ‘Akkoord en doorgaan’.

 4. Kies een wachtwoord voor je account.

  Klik hierna op de knop ‘Doorgaan’.

 5. Kies voor de maandelijkse betaling.

  Doe dit alleen als je niet direct een betaald jaarabonnement wil afsluiten. Als je dat wel wilt, kun je voor die optie kiezen.

 6. Selecteer je bank en voltooi de verificatiebetaling van één cent.

  Dit gaat via het proces van jouw eigen bank. Er wordt één eurocent van je bankrekening afgeschreven om te checken of jij inderdaad de eigenaar van de bankrekening bent. Klik hierna op de knop ‘Akkoord en abonneren’.

 7. Gelukt! Je hebt nu een gratis proefabonnement op Disney+ van 7 dagen.

  Kijk lekker rond en geniet van alle films en series in het aanbod van Disney Plus in Nederland. Wil je na de gratis proefperiode niet automatisch betalen voor een abonnement? Zorg dan dat je voor het einde van de proefperiode van een week opzegt. Vanaf het moment dat je opzegt, blijft het proefabonnement tot het einde van de week geldig en kun je films en series blijven kijken. Meer over de opzegging van het gratis proefabonnement wordt uitgelegd in het onderstaande artikel van Streamwijzer.

We leggen je op Streamwijzer ook stap voor stap uit hoe je eenvoudig je gratis proefabonnement op Disney Plus Nederland kan opzeggen. Dit kan dus ook al voor het einde van de proefperiode van zeven dagen, om te voorkomen dat je hierna gefactureerd wordt.

Films en series in het aanbod van Disney Plus Nederland

Er zijn ontzettend veel leuke films en series te vinden in het Disney+ aanbod in Nederland. Bovendien worden er constant leuke films toegevoegd, zoals kerstfilms in december en andere nieuwe toevoegingen door het jaar heen. Elke maand houden wij bij Streamwijzer bij welke films en series nieuw op Disney Plus komen deze maand.

Verder zetten wij ook de beste 100 films en series op Disney+ op een rij en hebben we overzichten gemaakt van de meest bekeken titels op de streamingdienst in Nederland.

Disney+ op TV

Je kunt ook naar de streamingdienst kijken via je televisie om op nog groter beeldscherm te kunnen genieten van alle films en series. In het artikel Disney Plus op TV houden wij bij hoe je naar alle titels op de streamingdienst kan kijken op je televisiescherm.

Dit kan op verschillende manieren. Download de app voor Disney Plus op je Smart TV, stream via een Chromecast of Apple TV vanaf je mobiel, tablet of laptop, download de applicatie via je Playstation 4, deel je scherm via een HDMI-kabel, kijk via een webbrowser op je televisie of gebruik. In het eerdergenoemde artikel leggen we alle opties verder uit.